Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodaja porasla 43%

Nakon pokolja u Coloradu nastala jagma za oružjem

\'Podravina-bilogora, 23.7.2010. Sirac Policija upozorava da se oruzje moze predati bez sankcija Michael Palijan / VLM                         \'
\'Michael Palijan / VLM\'
25.07.2012.
u 11:00

FBI-jev ured u Coloradu odobrio je 2887 naloga za provjeru osoba koje su naručile oružje tijekom prošlog vikenda, a to je porast od 43 posto u odnosu na zahtjeve prethodnih vikenda.

Nakon prošlotjednog pokolja, u kojem je 24-godišnji student neurologije James Holmes u denverskom predgrađu Aurora ubio dvanaest i ranio šezdesetak osoba, znatno je porasla potražnja za oružjem u američkoj saveznoj državi Colorado, piše Denver Post.

Tako je FBI-jev ured u Coloradu odobrio 2887 naloga za provjeru osoba koje su naručile oružje tijekom prošlog vikenda, a to je porast od 43 posto u odnosu na zahtjeve prethodnih vikenda.

– Bilo je ludo – kazao je Jake Mayers, zaposlenik prodavaonice oružja, te dodao:

– Kad sam u petak, nekoliko sati nakon pokolja u Aurori, stigao na posao, ispred trgovine u redu je već čekalo 20-ak ljudi. Ponedjeljak je pak bio najzaposleniji dan u godini. Popunili smo narudžbe za iduća tri tjedna. Mnogi kažu kako su mislili da im ne treba oružje, no kad se dogodi nešto ovakvo u njihovoj blizini, onda promijene mišljenje.

>>Holmes priznao policiji: Obojio sam kosu u crveno jer sam Joker

Komentara 23

OB
-obrisani-
14:36 25.07.2012.

v ameriki na 100.000 stanovnika bude ubijeno 3, a vi bre crvenis ad se tu mozete i sljeci ali ta brojka ostaje-amen

Avatar future Gohan
future Gohan
11:21 25.07.2012.

Više oružja će sigurno riještiti američke brige... prođeš samo granicu USA-Canada i ko da si prošao granicu svjetova, ne država...

JB
Juda ben Tudum
15:14 25.07.2012.

Nasilje uvijek traži još više nasilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije