Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ti si luđi od njega'

Nakon Pernara, sada je i Maras preko Facebooka napao tajnika sjednice Sabora

Gordan Maras
Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora
1/5
12.12.2016.
u 11:36

"'Ti si luđi od njega!', uzviknuo je. Iziritiran vjerojatno dugom raspravom i to samo zato što sam na kraju dana dignuo repliku Pernaru, a on je valjda htio doma", piše na Facebooku Maras

Debata o ponoćnoj saborskoj raspravi i tome što je tajnik sjednice Sabora Ivan Bukarica rekao nekome od zastupnika dobila je svoj nastavak. 

Nakon što je zastupnik Ivan Pernar optužio Bukaricu da mu je viknuo: "Ti si luđak" dok je držao govor, o cijelom "incidentu" oglasio se na Facebooku i SDP-ovac Gordan Maras u statusu naslovljenom "ne odgovaram ja Bukarici, nego građanima". 

– Dok nisam vidio snimku rasprave u subotu, nisam bio ni svjestan da su riječi Bukarice (tajnik plenarne sjednice) u Saboru bile upućene vjerojatno meni. 'Ti si luđi od njega!', uzviknuo je. Iziritiran vjerojatno dugom raspravom i to samo zato što sam na kraju dana dignuo repliku Pernaru, a on je valjda htio doma – piše na Facebooku Maras. 

Kaže kako ga te riječi tajnika sjednice Sabora neće obeshrabriti, već će "nastaviti dalje kao i do sada". – Beskompromisno u borbi za bolju Hrvatsku. Ne odgovaram ja Bukarici, nego vama! – poručio je svojim pratiteljima na Facebooku Maras. 

Kako je izgledao cijeli događaj, pogledajte na snimci:

Sporni dio na snimci se vidi na 2 sata, 45 minuta i 15 sekundi

>>Pernar tvrdi da mu je tajnik sjednice Sabora poručio 'ti si luđak', no snimka otkriva što se zaista dogodilo!

>>Petrov komentirao ponašanje Ivana Pernara u sabornici

Komentara 18

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:51 12.12.2016.

Da, stvarno je Bukarica dobacio Marasu, ali nekako prijateljski a ne uvredljivo, tako da to u ponoć nakon napornog dana obojica trebaju tako i shvatiti. A Pernar je slavohlepan neradnik koji se nije potrudio niti shvatiti da predstavlja ljude koji su ga birali niti je prema pravilima Sabora pravno i stručno pripremio prijedloge zakona koji bi poboljšali uvjete života i rada njegovih birača.Samo mu jezik radi na vlastitoj promociji, dok mozak radi u prazno. Ovako je postao ozbiljna smetnja uspostave povjerenja u Živi zid i to će ga trajno obilježiti kao i Živi zid.

FT
feel_the_coruption
12:07 12.12.2016.

Kad završi ovaj saziv sabora, za 2 dana više nitko se neće sjetiti ovog milanovicevog klauna.. Osim ako ne uspije postići sljubljivanje sa bernardicevim anusom, 'in the Njonjo style'

AO
ante.oreskovic75
11:50 12.12.2016.

Teško mu čuti istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije