Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li sve baš tako?
Povratak na članak

Nakon pauze evo opet Todorića: Kako laže Martina Dalić

Martina Dalić jasno kaže kako nikakve informacije o tome da je Agrokor u problemu nije dobila od Uprave. I da sve što znaju je temeljem rating agencija. Tko je dakle u pravu? Dalić ili ja? Ili je pak lagala cijeli hrvatski Sabor....jedva čekam Povjerenstvo....

Komentari 56

Avatar Prodanović
Prodanović
17:40 01.10.2017.

Ivek, kaj si kral, kral si, koga si prevaril, prevaril si...sada kada te Rusi drže za gušu ostaje ti pisati pjesmice, ali narod ne buš prevaril...jadan si, zato šuti, misli barem na unučad, sineke si svakako utopil!

VL
PU
Pukovnik
17:34 01.10.2017.

Hijena reži na hijenu. Todorić je kriv kao Juda Iškariot. Dalićka je u sukobu interesa od prvog dana u vladi. Ona glumi zaštitnicu nacionalni interesa a muž radi za Mađare. Idejalno bi bilo da "gazda" povuće što više njih u ponor sa sobom.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
16:47 01.10.2017.

Tko ne vjeruje Todoriću palac gore. (tko vjeruje palac dolje).

VL
DU
Deleted user
17:36 01.10.2017.

Sve odreda na detektor lazi! G. Todoric ovo zvuci k'o seoski trac. Na sunce dokaze: crnu tekicu sa sponzorstvima. Ak' necete to barem platite dug za Smokvicu inace ce nam nabiti i porez na gace sto nosimo!

VL
DR
droza
18:50 01.10.2017.

Todoriću ne serendaj! Evo što je agencija Moody's objavila 24.02., ove godine; "agencija Moody's početkom siječnja srušila je rejting Agrokora, a jučer su se ponovno oglasili o situaciji u toj kompaniji. U siječnju je rejting Agrokora srušen s B2 na B3 ali uz stabilne izglede, da bi oni sada bili promijenjeni u negativne. "Naša odluka da promijenimo izglede Agrokora na negativne odražava neizvjesnosti koje opterećuju njegov kreditni profil, koji je ograničen težim pristupom kreditnim tržištima, a treba stabilizirati svoju operativne performanse i zaduženost u vrijeme kada Adria Group Holding treba riješiti otplatu svojih PIK kredita", rekao je Vincent Gusdorf, stariji analitičar i potpredsjednik Moody'sa. Uostalom, čak i da su iz agencije Moody's, u veljači predviđali i pozitivne izglede za Agrokor (a nisu), pitanje je da li je njihova procijena utemeljena na friziranim izvješćima. Stoga, ponavljam, Todoriću, ne seri!

VL
ZA
zakaria
17:46 01.10.2017.

Kao porezni obveznik gledam sto se dogadja. Ako mi nesto dodje na naplatu bivsi su i ona i on.

VL
BR
brojevi
21:01 01.10.2017.

Po čijem nalogu nas VL. maltretira sa osobom tipa Franjo Tahi? Nikakav prljavi novac i poltronsko-advokatski nakot ne može opravdati i osvjetlati obraz ovog sebičnog nitkova koji je gradeći svoju dinastiju u zalog dao narod i državu.

VL
Avatar anlaser
anlaser
21:14 01.10.2017.

Hahaha , dal se to novi stanari spremaju za Remetinec ?

VL
SP
spaner
20:45 01.10.2017.

čekamo Hebrangov blog

VL
Avatar distanca
distanca
18:44 01.10.2017.

Bahatost i bezobrazluk ovog Todorica su presli sve granice kao i bahatost cijele njegove obitelji. Sve sto je steceno na lazima raspada se kao kula od karata. Izmedju ostalog i do Kulmerovih dvora je dosao zahvaljujuci lazima.Treba hitno donijeti zakonon koji ce omoguciti oduzimanje cjelokupne imovine u slucaju dokazivanja gospodarskog kriminala svakome bez obzira na njegov status u drustvu.

VL
DU
Deleted user
21:27 01.10.2017.

Netko tko godinama ucjenjuje dobavljače,i plaća najmanju cijenu sa rokom otplate "nikad pa ni onda" ne može imat pravo da s**e po ikome.Uz sve olakšice i državna davanja i neplaćanja koje mu je država dozvolila, napravio je 50 milijardi kuna duga.Zašto nije več u zatvoru?

VL
DU
Deleted user
17:46 01.10.2017.

Radi sta je lopina specijalizirala, laz, prevara i ucjena udbaskog sina, jabuka ne pada daleko od stabla. Da je bilo lustracije nikad ovakovi gmazovi nebi izasli na svijetlo dana, a kamoli gospodarili zemljom

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:52 01.10.2017.

Todor se ponaša kao razmažena diva. Todore pojedi nešto i sa imenima na sunce da krene čišćenje.

VL
MZ
ma zamisli
20:16 01.10.2017.

U buksi je bil jedino Pevec i to zato kaj je slabo mazal. Svi drugi čekaju i dočekaju zastaru i normalno troše eure, dolare i nešto malo zlata.

VL
KU
kupatilo
21:42 01.10.2017.

Todoric je bestidan i besraman.Poznam mnoge mnoge ljude kojima je duzan a iszo tako inoge mnoge koje je ucjenio na oprost pedeset posto duga ili nece dobit nista.Kako ga nije sram vise se uopce javljat.Gdjesi Bozo Petrov.Ovoje tvoj pacijent paga lijeci.Kakosi znao srocit mu kaznenu prijavu a nisi pravnik,valjda znas i dijagnozu toje iz tvoje struke.Ili pak covjek je zdrav ali treba mu vratit otočic ali onaj goli ne Smokvicu.

VL
DU
Deleted user
18:20 01.10.2017.

Pa kaj nije istina da je Agrokor dužan i da nema novaca podmiriti dobavljače i kredite?Pa ako Todorić zna da ima novce zašto ne plati i nek mu vrate Agrokor?

VL
DU
Deleted user
17:32 01.10.2017.

Todoric nije svetija, stvorila ga politika a politika ce ga i zatvoriti, ali ova babica isto tako ima jako puno putra na glavi i ocito ima nekaj sto on pise samo se iznenadila da ju cinka, biti ce tu jos bure oko njih a i lako bi i ova vlada bila bivsa, zivi bili pa vidili ishod.

VL
KT
Kolo_Tg
19:12 01.10.2017.

Komentirati treba nasmrkanu , Todorić nije u poziciji iako lovu ima. Nasmrkana zeli unistiti cetinsku krajinu, zena je polupismena

VL
BR
brojevi
21:16 01.10.2017.

U pomanjkanju sposobnosti crvena ekipa SDP-ovih čelnika i njihovih jataka našli saveznika u Todoriću. Opet autogolovi!

VL
DR
droza
08:07 02.10.2017.

Todorić i ekipa okupljenih stručnjaka oko njega "mute vodu" i pokušavaju Todorića prikazati žrtvom. Evo što je agencija Moody's objavila 27.02.2017.g. Nakon što je početkom siječnja snizio rejting Agrokoru s B2 na B3, a vjerojatnost bankrota s B1-PD na B3-PD zadržavši stabilne izglede, sada je Moody's izglede za taj rejting snizio na negativne.  "Naša odluka da promijenimo izglede za Agrokor na negativne odražava neizvjesnosti koje pritišću njegov kreditni profil koji je ograničen još težim pristupom kreditnim tržištima, a treba stabilizirati svoju operativnu izvedbu i zaduženost u vrijeme kada Adria (holding kompanija Agrokora) treba riješiti otplatu svojih PIK zajmova" (Payment In Kind - specifičan financijski instrument kojim se dužniku posuđuje novac na temelju imovine, a otplata se vrši na kraju ugovorenog razdoblja), rekao je Vincent Gusdorf.  Nakon ovoga, Sberbank, ruska državna banka, angažira Alvareza III koji je zadužen za reviziju i restrukturiranje kompanije. Što mislite kome bi pripale tvrtke Belje, PIk Vukovar i Vinkovci, tim restrukturiranjem? Ruska državna banka, uvjeren sam, ove bi tvrtke prepustila na upravljanje, našim istočnim susjedima. Tim manevrom Srbija se geostrateški pozicionira i bez ispaljenog metka dobiva na upravljanje 70% zemljišta u istočnoj Slavoniji. Naravno da debelokošca Todorića to ne zanima jer te tvrtke nije niti stekao poštenim radom i tržišnim nadmetanjem.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.