Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nakon pada NLO-a u Rusiji snimljen mrtav izvanzemaljac?

Veliki objekt plave i ružičaste boje jurio je i snažno udario u tlo, opisali su seljani događaj od prije mjesec dana
18. travnja 2011. u 11:10 67 komentara 465 prikaza
šminka
Pogledajte galeriju 1/2

Beskrajan niz o NLO-ima i njihovim dolascima na našu planetu dobio je novi nastavak.

Naime, nakon što se prije mjesec dana, prema pričama stanovnika iz ruske regije Irkutsk, u jednoj šumi na tlo srušio NLO, Allnewsweb objavio je video na kojem je, kako tvrde, snimljen mrtav izvanzemaljac.

Ona je navodno snimljena u blizini mjesta gdje se NLO srušio.

Veliki objekt plave i ružičaste boje jurio je i snažno udario u tlo, opisali su seljani događaj od prije mjesec dana.

Zanimljivo, gotovo istodobno, objavljeni su na internetu i službeni dokumenti američkog FBI-a o padu "letećih tanjura" kod Roswella, koje je šef njihova ureda u Washingtonu Guy Hottel poslao ravnatelju biroa u ožujku 1950. godine.

"Istražitelj Ratnog zrakoplovstva izjavio je kako su tri tzv. leteća tanjura pronađena u Novom Meksiku... U svakom su bila tri tijela humanoidna oblika, no samo metar visoka, obučena u tanke tkanine nalik metalu, jako fine izrade. Svako tijelo bilo je omotano na način sličan anti-G odijelima koje koriste brzinski letači i probni piloti", piše u dopisu.

Dakle, do prije nekoliko mjeseci NLO-i su opsjedali Kinu da bi se sada "prebacili" na Rusiju. Također, događaji iz Roswella u SAD-u dobivaju nove nastavke. Pa ipak, nešto nam govori da će se niz s NLO-ima nastaviti.

Elipso

  • bandido:

    Ajd hvala bogu vraca se ravnoteza u svijet.Nije vise USA jedini superpower kao u vrijeme pijancine Jeljcina. Sad lazu ameri al lazu i rusi.

  • -obrisani-:

    Ma nije mu ništa. Napio se vodke.....

  • duncan_idaho:

    Ma bio je još živ....dok ga Rusi nisu ponudili votkom