Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orehovica

Nakon osam godina učenici u novoj školskoj zgradi

orehovica (1)
Foto: V. Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
29.10.2011.
u 13:03

Škola ima 1700 četvornih metara i 12 učionica za 20 razrednih odjeljenja. Više od polovice učenika romske je nacionalnosti.

OREHOVICA – Tristotinjak učenika uselit će u srijedu u novu školsku zgradu u Orehovici, vrijednu 10,9 milijuna kuna. Nova školska zgrada počela se graditi još 2005. godine, a financirana je iz programa EIB2, proračuna Međimurske županije, države i općine Orehovice. S pripremama za gradnju počelo se još 2003. godine. Škola ima 1700 četvornih metara i 12 učionica za 20 razrednih odjeljenja. Više od polovice učenika romske je nacionalnosti.

Pokraj škole već tri godine zjape betonski stupovi nove dvorane koja se počela graditi, ali još se ne zna kad će se i dovršiti. Mještani se nadaju da neće i na dvoranu morati čekati osam godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije