Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno pahulje

Nakon nekoliko dana pauze u unutrašnjosti opet pada snijeg!

Zagreb snijeg
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
28.01.2013.
u 17:33

Nakon iznimno hladnog vikenda i temperatura koje su se spustile i do minus 14, u Zagrebu je u 17 sati izmjeren 1 stupanj, a počeo je padati i snijeg. Snijeg je počeo padati i u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Otočcu i na Zavižanu.

Nakon nekoliko dana pauze ponovno je neke gradove u unutrašnjosti zemlje iznenadio – snijeg!

Nakon iznimno hladnog vikenda i temperatura koje su se spustile i do minus 14, u Zagrebu je u 17 sati izmjeren 1 stupanj, a počeo je padati i snijeg. Nešto prije snijeg je počeo padati i u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Otočcu i na Zavižanu. Snijeg će na širem području Zagreba padati i tijekom noći, a do jutra se očekuju razvedravanje i sunčana razdoblja tijekom dana s temperaturama od minus 4 do najviše 2 stupnja.

Na Jadranu će puhati slabo do umjereno jugo poslijepodne koje će u noći okrenuti na buru. 

Sutra Hrvatsku očekuje pretežno sunčano vrijeme, osobito na Jadranu. U kopnenom području mjestimice se očekuje umjerena naoblaka, a ujutro je moguća i magla.  Jutarnja temperatura kretat će se između -10 i -5, u Slavoniji od -5 do -2, na Jadranu uz obalu od -2 do 3, na otocima od 4 do 8, a najviša dnevna od 3 do 8, na Jadranu između 9 i 13°C.

>>Polomljeni dalekovodi, tisuće zbog snijega ostalo bez struje

>>Šire karlovačko područje zbog snijega ostalo bez struje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije