Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena cijena

Nakon mjesec dana poskupjelo gorivo

gorivo
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
04.11.2014.
u 09:44

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra Eurosupera 95 na Ininim postajama poskupjela je za 3 lipe i sada stoji 10,19 kuna

Iako mnogi priželjkuju daljnji pad cijena goriva u Hrvatskoj, to se ovoga tjedna nije dogodilo.Štoviše, naftne kompanije odlučile su nakon gotovo mjesec dana povećati cijene naftnih derivata na svojim benzinskim postajama. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra Eurosupera 95 na Ininim postajama poskupjela je za 3 lipe i sada stoji 10,19 kuna.

Na Tifonovim postajama ta vrsta goriva još je skuplja i stoji 10,23 kune. Petrol. Lukoil i Adria Oil za sada nisu mijenjali cijene i može se očekivati da će to učiniti tijekom dana. Zanimljivo je također što je Ina pojeftinila autoplin. Cijena litre pala je za dvije lipe u odnosu na prošli tjedan i sada stoji 4,24. No Tifon i Petrol te su cijene podigli na čak 4,30 kuna.

Litra Eurodizela porasla je za tri lipe i sada na gotovo svim benzinskim postajama stoji 9,69 kuna.

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, cijene naftnih derivata prilično su različite pa je prije odlaska na benzinsku postaju potrebno provjeriti cijene.

>> Benzin će oko Nove godine biti jeftiniji 
od devet kuna

Komentara 11

IV
ivanlovin
09:54 04.11.2014.

Pa jel ovo normalno, u cijelim svijetu pada cijena barel nikad jeftiniji a kod nas rastu cijene. Legalna pljacka naroda

Avatar comandante
comandante
10:01 04.11.2014.

Ajde neka mi netko objasni ovo poskupljenje!!! Cijena nafte nikad jeftinija na tržištu a kod nas poskupljuje, fuj!!! Jeli to zato što je banditić u ćuzi pa rodjaci dižu cijenu!!!

Avatar comandante
comandante
10:03 04.11.2014.

kolika god da je ne točim na croduxovim, najlošije gorivo a vlasnik ratni profiter, švercersko-ratni tajkun, kako ga nije sramota imati u nazivu firme cro a obogatio se u ratu švercom sa bosnom i srbijom!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije