Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cesta smrti

Nakon mirnije 2010. ceste u ovoj godini već uzele krvavi danak

'02.01.2011., Slunj - U mjestu Slusnice dogodila se teska prometna nesreca. Pri sudaru dva osobna automobila jedna osoba je poginula dok ih je vise ozljedeno.  Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric/PIXSELL'
03.01.2011.
u 14:32

Od Badnjaka do Nove godine na cestama županije tek pokoja nesreća dnevno, a na drugi dan 2011. dogodilo ih se čak 12

Od Badnjaka do Nove godine na cestama Karlovačke županije bilo je mirno, uz tek pokoju lakšu prometnu nesreću dnevno. Stradavanja sudionika u prometnim nesrećama bila su lakša, a zabilježene su štete na vozilima. Drugi dan 2011. donio je teže nesreće, i nažalost, jedno smrtno stradavanje. Taj dan dogodilo se čak 12 prometnih nesreća.

 Na suprotnom traku

Oko 13.30 sati na državnoj cesti D-1 u Slušnici nedaleko od Slunja zbog prevelike brzine VW Passat šibenskih registarskih oznaka prešao je na suprotni kolnički trak i udario u Opel Merivu zagrebačkih registarskih oznaka koja je dolazila iz suprotnog pravca. U toj je nesreći smrtno stradao 69-godišnji hrvatski državljanin, putnik iz Passata. U toj su prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene, a čak četiri lakše. Šteta je oko 50.000 kuna, a protiv vozača Passata, 56-godišnjaka iz Kistanja, bit će podnesena kaznena prijava.

Samo dvadesetak kilometara sjevernije na istoj cesti u Brebornici pokraj Krnjaka u 12.10 sati Mazda zagrebačkih registarskih oznaka sletjela je s kolnika zbog prevelike brzine. Vozač, 56-godišnji Zagrepčanin, teško je ozlijeđen. Šteta je procijenjena na oko 20.000 kuna, a policija će podnijeti obvezni prekršajni nalog i izvješće Državnom odvjetništvu u Karlovcu.

 Manje nesreća

 Tako je nova godina počela crnim prometnim statistikama, a D-1, koju su dugo nazivali cestom smrti, ponovno je uzela jedan ljudski život.

 Za prometne policajce 2010. bila je mirnija nego godina prije. Statistika je zabilježila manji broj prometnih nesreća, ali i stradavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije