Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezonci
Povratak na članak

Nakon ljeta opet na burzu: Na Jadranu je najviše Slavonaca

Za 5-6 mjeseci u Novalji zaradim kao cijelu godinu u Požegi. Znam strane jezike, pa Poljaci i Mađari procvjetaju kad im se obratim – kaže A. Mihalić.

Komentari 2

BK
bez.komentara
13:59 24.09.2011.

Probajte otići na stranicu HZZ-a i pogledati ponudu poslova,sve nešto kratko poput osiguranja,telekoma,branja jabuka - mislim što ti poslovi rade na HZZ-u?

VL
DU
Deleted user
19:30 24.09.2011.

@ bez.komentara HZZ obnaša dvije i samo dvije funkcije. 1. Uhljebljavanje po vezama i vezicama. 2. Iluziju da se nešto radi po pitanju nezaposlenosti u Hrvatskoj. Rezultati su im nikakvi a imao sam prilike biti sa prijateljem koji je bio bio na redovnoj šestomjesečnoj kontroli. Referent: \"Tražite li aktivno posao?\" Prijatelj: \"Tražim.\" Referent: \"Tražite i dalje, doviđenja.\" HZZ treba ukinuti kao i radne knjižice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.