Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čim to vrijeme dopusti

Nakon kuća, kreće i obnova gospodarskih objekata na poplavljenim područjima Slavonije

anka
Goran Jakus/PIXSELL
04.02.2015.
u 16:01

Inače, HGK je odmah nakon poplava otvorila Ured za gospodarski oporavak u Drenovcima kako bi tamošnjim poduzetnicima omogućila što raniji početak s radom

Nakon današnjeg sastanka potpredsjednika HGK za turizam, trgovinu i financije Josipa Zahera s ministricom graditeljstva i prostornog uređenja Anke Mrak Taritaš potvrđena je obnova gospodarskih objekata na poplavljenim područjima u Slavoniji, priopćeno je iz HGK.

Do sada se obnova isključivo odnosila na stambene objekte. Kako je istaknula ministrica Mrak Taritaš, u obnovu će se krenuti čim to vremenske prilike dopuste. HGK će Ministarstvu dostaviti popis oštećenih gospodarskih objekata, a uskoro će djelatnici Komore ponovno obići nastradale tvrtke.

Inače, HGK je odmah nakon poplava otvorila Ured za gospodarski oporavak u Drenovcima kako bi tamošnjim poduzetnicima omogućila što raniji početak s radom.

>> Obnova ŠRC Grana Klaka vrijedna šest milijuna kuna

Komentara 6

OB
ObrenM
17:04 04.02.2015.

Zao mije sto sam ovaj clanak procitao u sumrak i vidio neku spodobu.Mislim,da cu nocas imati more.

TA
tajgan
20:54 04.02.2015.

Alo večernji,...dajte nam malo Josipovića pusičku milanovića pupavca teršelićku frljkića,.....ovo je kamilica .dajte malo da raskrinkamo guje ljutice u hrvatskim njedrima

KP
karlo.petrik
20:18 04.02.2015.

Boze kad sam ovo procital i vidjel tu spodobu opletenu sa repovima indonezijskih zamoraca dobil sam napad smijeha , ah da pa vrijeme je karnevala .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije