Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMO VUKŠIĆ
Povratak na članak

Nakon kardinala Puljića, zbog koronavirusa u bolnici i njegov nasljednik

Kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić na liječenju su na COVID odjelu sarajevske Opće bolnice.

Komentari 6

BH
Bunjevac=Hrvat
14:38 04.12.2020.

Glupih li komentara!Ako ne želite izraziti ljudsku želju za brzim oporavkom bolje da ni ne komentirate!

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
12:42 04.12.2020.

Ako bog da odose oba za Amfilohijom...

VL
MX
Mister X
12:29 04.12.2020.

Nakon kardinala Puljića, zbog Korona virusa u bolnici i njegov nasljednik.. Da vidimo kako i zašto to . koji je odgovor ispravan ... Zbog čega su se zarazili ? 1 . Bog je digao ruke od svojih Balkanskih sluga velikihikih grješnika ? 2. Ne slušaju i poštuju zakone Bogova koji vladaju na zemlji. 3. ljubi svog bližnjega - ne kad je Kurona na vlasti i iznad Boga. 4. Ne drže s Božje zapovjedi Ne laži samo istinu kaži. ( ima i to ? ) 5. Nedovoljna molitva za svoje teške grijehe .. 6.Izgleda da su toliko fanatici da su vjerovali sami sebi da će ih Bog čuvati kad se sami ne čuvaju i ruke ne peru ? 7. Ne traženja božje milosti da rasvjeti um svim političarima . 8. kad se napiju misnog vina podosta ( Nakon radnog vremena ) vjeruju u duha svetoga koji se brine da oni mudri ne nastradaju; kao Srpski Patrijarhat. Kojega su i mrtvog ljubili i potom u nebo za njim ... Sad je dosta iako bih imao punih 12 opcija . Jedna je I Bog je zaradio Kuranu odavno pa ne reagira jer on ne drži liječnika gore u Nebu za sebe i svoje potrebe svoje familije koje nema .... Šta reći jadni ljudi Bog im pomogao, a pamet rasvijetlio doktorima da ih izlijeće "ne molitvom " !

VL
MX
Mister X
12:33 04.12.2020.

Minuse primam isto kod ocjene smo sa obrazloženjem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.