Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivaju na bojkot

Nakon izjave K. Starčevića otvorili stranicu "Say NO to Velebitsko"

karlo starčević (1)
Dino Stanin/PIXSELL
04.10.2011.
u 15:51

Na stranici izruguju prvog čovjeka Velebitskog piva, a dosad ima više od 3200 "lajkova"

Say NO to Velebitsko nova je stranica koja je osvanula na Facebooku i koja već ima 3246 "lajkova", a nakon što su mediji objavili e-mail vlasnika pivovare Ličanka i Velebitskog piva, u kojem je za pedofiliju i homoseksualizam okrivio sve rokere i pankere.

Na stranici pozivaju na bojkot Velebitskog piva te izruguju vlasnika pivovare Karla Starčevića, koji je rekao da su s pedofilijom i homoseksualizmom počeli pankeri i rokeri.

"Doviđenja Velebitsko... Propadni u sramu...", "Dobar glas daleko se čuje, loš još dalje. Ode g. Starčević skupa s pivovarom lagano u propast", "Starčeviću, pa ti živiš od homoseksualaca i pedofila", "sad će mu past prodaja pa mozda bude što je nekad bio!", jedni su od postova na stranici ogorčenih ljudi nakon izjave prvog čovjeka Velebitskog piva.

No, iako većina ne odobrava njegovu izjavu, ima i onih kojima nije bitno što je Starčević rekao.

"Baš mene briga šta neki kreten laprda, pivo je pivo i ne kanim se odreći dobrog piva", "Jel vi pijete pivo ili njegove izjave? Lik može bit debil, al još uvik radi je... dobro pivo, baren za naše standarde. Tako dokle mu pivo ostane dobro, ili baren bolje od ostalih, zašto ne?", "ako treba birat između punkera/rokera i kasackog/velebitskog - biram pivo", oni su koji se neće odreći okusa Velebitskog piva unatoč neprimjerenoj izjavi njegova vlasnika.

Nakon svega, reagirao je i sam Karlo Starčević.

– Neka me bojkotira tko god hoće i koliko god hoće. Sve je ovo proizašlo iz nečeg sasvim drugog, a mi smo izloženi reketu već danima. Nakon svega mi se digao tlak, pa sam tako reagirao – rekao je za Danas.hr Starčević.

– Ako sam pogriješio, ja se ispričavam. Ako treba nešto donirati, sve se može dogovoriti. Trebamo se čuti i organizirati – dodao je.

Komentara 64

SB
sbb
03:40 05.10.2011.

od sad pijem iskljucivo Velebitsko

LO
lopine
16:04 04.10.2011.

a pustite čovjeka pa nije on kriv kaj se rodio u kamenjaru ....... hahahhahahhahahhahahahha a možda ipak ima kliker pa je on to namjerno smislio za reklamicu..... hehehhehehhehhehehheheh

PR
prister
16:27 27.09.2016.

Njegovo pivo je fantasticno i to je jedino vazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije