Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN ŠORAK
Povratak na članak

Nakon Istanbulske, očekuje nas Kabulska konvencija, poslije čega više neće biti svijeta koji poznajemo

Istanbulska je štitila žene od nasilja, a Kabulska ide korak dalje i štiti buduća bića

Komentari 1

PL
@ploto@
23:31 17.06.2018.

"Bit istanbulskoga dokumenta bila je zaštita žena i obitelji od svakovrsnoga nasilja".---Vidjeli smo prije tjedan dana ,kad je bila lgbt parada koja je bit IK.To je prije svega kontrola rađanja, uvođenje rodne ideologije ,te financiranje soroševih nevladinih udruga.U IK nema niti slova o zaštiti žena na poslu,zaštiti straha od otkaza radi trudnoće.zaštiti na pravo da ne rade nedjeljom i da bar jedan dan budu sa obitelji.To naravno ne odgovara neoliberlnim korporativnim fašistima koji stoje iza IK.Dejan Šorak,ispucao si ćorak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.