Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomak
Povratak na članak

Nakon intervencije M. Opačić, 147 djece može biti posvojeno!

Potkraj siječnja postupak posvajanja bio je pokrenut za samo devetero djece, što su centri trebali objasniti

Komentari 5

Avatar madcap
madcap
19:01 09.03.2013.

Bravo Milanka!

VL
MA
matador007
19:06 09.03.2013.

Zar nije žalosno da se tek na intervenciju ministrice stvari pokreću na bolje? Pa u pitanju su djeca,naše najveće blago, i da li je u brizi za dobrobit djeteta bitno da li je moje ili tuđe? Kako onda možemo na drugim poslovima očekivati poštene i moralne ljude,kad ovi što imaju dječju budućnost u rukama rade s njima kao da su od drveta,a ne krvi i mesa.

VL
Avatar comparator
comparator
19:07 09.03.2013.

Hvala Bogu bar ova ministrica ima neke pomake i zato joj čestitam !

VL
MA
mamuti
19:37 09.03.2013.

zar nije bolje da se djeca posvoje i od njih postanu donekle normalni ljudi... nego da se drze po domovima kao zatvorenici bez ih´kakve perspektive.....i jos o drzavnom trosku

VL
ST
special_thing
20:52 09.03.2013.

Ova ministrica mi je strasno draga. Mozda me osjecaj vara, ali imam dojam kao da ona sa srcem radi svoj posao i da se ponasa jako profesionalno. Zaista joj jedno veliko hvala sto je omogucila ovako velikom broju djece da ubrzo ima jedan nadam se topli i sigurni dom. Bravo za nju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.