Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađen u blizini

Nakon gotovo 18 sati potrage pronađen Ivan Mataković (24)

ivan matakovic (1)
Foto: Facebook
1/3
26.09.2013.
u 09:00

Zabrinuti otac Stjepan Mataković pronašao je sina Ivana (24), koji je u srijedu ujutro otišao i izazvao brigu svojih roditelja i Slatinaca

Sinoć je pronađen Slatinac Ivan Mataković(24) koji je u srijedu ujutro otišao iz svog obiteljskog doma te mu se od tada izgubio svaki trag. Mladića je pronašao njegov otac Stjepan, koji je cijeli dan s prijateljima tražio sina, a konačno ga i pronašao u srijedu, nešto prije ponoći.

Stjepan Mataković kaže da nije mogao ni zamisliti da se sin nalazi tek nekoliko stotina metara od njihove obiteljske kuće, u Radićevoj ulici u Slatini, jer su neki mještani Sladojevaca, susjednog sela do Slatine, potvrdili da su mladića koji odgovara Ivanovu opisu vidjeli na biciklu kako ide u smjeru prema Virovitici.

– Kada se spustio mrak, došao sam sa svojim prijateljem kući te sjeo i još jednom razmislio gdje bi Ivan mogao biti. Vani je bilo hladno, a znao sam da on na sebi ima tek trenirku. Kao da mi je nešto govorilo da moram još jednom otići obići okolicu svoje ulice te pokušati pronaći Ivanov plavi bicikl. Bilo mi je neugodno prijatelja moliti za pomoć, no ipak sam ga odlučio nazvati. I hvala Bogu što jesam. S prijateljem sam uz pomoć velike lampe koja radi na akumulator sjeo u auto i iznova krenuo u potragu. Predložio sam da odemo do kraja susjedne ulice Duboka dolina, koja vodi prema šumi, i da tamo još jednom sve prođemo. Na dnu ulice, nedaleko od jedne drvene kućice gdje se inače okupljaju mladi, uočio sam sinov bicikl, a pored njega je ležao moj Ivan – ispričao je Ivanov otac Stjepan koji kaže da ne može opisati radost koju je osjećao kada je ugledao sina.

Ivan se predozirao tabletama koje je pio u sklopu psihijatrijskog liječenja, a da nije popio propisanu dozu, potvrđuje činjenica da je pored njega pronađena boca s alkoholnim pićem i prazna bočica od tableta. Ivanovo nepomično tijelo ležalo je na komadu kartona i to je bilo strašno za vidjeti – potvrđuje zabrinut otac, koji je potom sina odvezao do slatinske Hitne, a potom u virovitičku Opću bolnicu. Liječnici su jutros potvrdili da je Ivan izvan životne opasnosti.

>>Traže ga od 1989. godine. Rudolf je imao 13 godina kada je nestao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije