Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTITE MUHAMEDA

Nakon Facebooka Pakistan zabranio i popularni Youtube

pakistan fejs
AFP
20.05.2010.
u 20:07

Uz zabranu Facebooka i Youtubea, Pakistancima je od srijede navečer onemogućen i pristup Wikipediji i Flickru, ali vlasti navode da je ta blokada tehničke prirode.

Nakon odluke o zabrani Facebooka zbog postavljanja slika proroka Muhameda na jednu stranicu te društvene mreže, Pakistan je blokirao i Youtube, kako bi, obrazlažu vlasti te zemlje, spriječio gledanje blasfemičnih sadržaja.

- Prije nego što smo donijeli odluku o potpunoj zabrani Youtubea, pokušali smo blokirati samo određene linkove. Prekinut je pristup 450 linkova, međutim, blasfemični sadržaji su se stalno ponovno pojavljivali pa smo naredili potpunu blokadu - objasnio je glasnogovornik PTA, glavne pakistanske agencije za nadzor telekomunikacija.

Uz zabranu Facebooka i Youtubea, Pakistancima je od srijede navečer onemogućen pristup i Wikipediji i Flickru, ali vlasti navode da je pristup tim stranicama blokiran zbog tehničkih problema, a ne zbog političke naredbe.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
09:54 21.05.2010.

ključ rješenja njihovog problema je u struji!pod hitno nek si isključe struju u cjeloj državi i izgrade 15m visoke zidine duž cijele granice da se ne truju ovim našim sra...ma!sve televizore uništiti i radio prijemnike!bolest opaka

MR
mrmljenko
11:47 21.05.2010.

Baš me zanima koliko njih koji protestiraju ima pojma protiv čega protestiraju i kaj je Facebook? Iskreno me zanima.

DS
dubina-sirina
03:29 21.05.2010.

Kakve zavedene budale, ali se nista ne razlikuju od manijaka sa zapada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije