Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od nogometa

Nakon Dana piva na ŠRC-u Korana slijede i Dani vina

ugovor01
Dominik Grgurić/pixsell
19.08.2010.
u 09:32

Do kraja godine želimo riješiti logistiku, da bismo već iduće mogli organizirati više manifestacija, kaže predsjednik Zoran Sabljarić.

Iako su pripreme za ovogodišnje Dane piva u punom zamahu, u Nogometnom klubu Karlovac, organizatoru manifestacije, razmišljaju i o Danima vina. Ideja o nekoj sličnoj manifestaciji na prostoru ŠRC-a Korana postala je još aktualnija nakon što je NK Karlovac potpisao sponzorski ugovor s tvrtkom Vina Kutjevo.

 – Nadamo se da će, nakon okončanja Dana piva, ostati dovoljno vremena da još ove godine riješimo neke, prije svega, logističke stvari na ŠRC-u. To će nam omogućiti da već iduće godine organiziramo puno više manifestacija nego što ih ima sada – najavio je predsjednik NK Karlovca Zoran Sabljarić.

 Među tim manifestacijama svoj interes svakako bi našli i novi nogometni sponzori, vinari iz Kutjeva. Do realizacije novih manifestacija na ŠRC-u Korana, Vina Kutjevo i Đakovačka vina, tvrtke Envera Moralića, sudjeluju i na skorim Danima piva.

 – Karlovac smo prepoznali kao svog partnera. Zato smo tu da podržimo i sve projekte koje NK provodi. Na Danima piva 70 posto ljudi konzumira pivo. Tu smo da svima ostalima ponudimo alternativu s našim proizvodima – rekao je Ivan Ružić, član uprave Vina Kutjevo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije