Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruke ozdravljenja

Nakon četiri tretmana papa-test bio je dobar. Pomoglo je i sinu

bioterapija
dominik grgurić/pixsell
08.06.2011.
u 11:10

Pokretima i polaganjem ruku oko tijela dovodi se u ravnotežu energetsko polje da bi se naš organizam sam mogao iscijeliti.

Nakon samo četiri tretmana doživjela sam snažnu reakciju. Otišla sam na pregled i papa-test bio mi je posve uredan. Takav pristup liječenju pomogao je i mom sinu s poteškoćama u razvoju. Nema više astmu i motorika mu je bolja. Napredak je i te kako vidljiv, svjedoči Karlovčanka Nataša Špelić, kojoj je u ozdravljenju pomogla bioterapija.

 Nema neizlječivih bolesti

 Pokretima i polaganjem ruku oko tijela dovodi se energetsko polje u ravnotežu da bi se naš organizam sam mogao iscijeliti. Metoda je brza, bezbolna, jednostavna i sve traženija i među stanovnicima Karlovačke županije. Kada se naša sugovornica uvjerila u njezinu učinkovitost i sama ju je počela provoditi, i to po metodi Zdenka Domančića. Ona i i Dane Cvijanović iz Zagreba svaki mjesec provode četverodnevne tretmane u Lovačkom rogu. Liječe sve, od problema s kičmom, štitnjačom, glavobolje, do neplodnosti i karcinoma.

 – Većini smo najčešće posljednja mogućnost i to mi je žao. Ako osoba dođe dosta rano, možemo sve izliječiti, osim shizofrenije. Nema neizlječivih bolesti, nego samo ljudi kojima se ne može pomoći. Ako netko boluje deset i više godina, ne može očekivati da se njegove zdravstvene tegobe odmah riješe. Ali, i to je moguće – tvrdi Cvijanović. Bioterapijom se počeo baviti još 1998. Probao je prvo na prijateljima, a 2006. počeo s tretmanina.

 Dvostruki učinak

 – Provode se u grupama, jer daju najbolje rezultate. Dobiva se dvostruki učinak terapije, kroz individualni rad, koji traje 10 do 20 minuta, i zbog djelovanja iscjeliteljske energije koja djeluje na osobu dok boravi u prostoru. Ponavljanje ciklusa preporuča se kod težih i kroničnih stanja i ukoliko postoji želja za prevencijom bolesti i održavanjem zdravlja organizma – dodaje Cvijanović. Sljedeću terapiju u Karlovcu će imati 27. lipnja. Zainteresirani se mogu javiti na brojeve 098/977-9882 i 091/253-8803 i dogovoriti termin. Prvog dana ciklusa plaćaju se troškovi prostora od 80 kuna, a na završetku se daju donacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije