Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Vigilare
Povratak na članak

Nakon burnih reakcija javnosti Hrvatska lutrija povukla sporne reklamne plakate za kampanju 'Skini je'!

Na adrese Hrvatske lutrije upućeni su mnogi prosvjedni dopisi revoltirani dvosmislenim marketinškim porukama, naovodi se, koje su, vrlo jasno, žene prikazivale kao objekt, ne poštujući pri tome ljudsko dostojanstvo njihove osobnosti i tjelesnosti.

Komentari 7

DI
dioniz23
00:57 10.07.2016.

Licemjerje,ludilo,srednji vijek apokalipsa zdravog razuma.Još joj dajte par godina robije.Dušebrižnici.

VL
DU
Deleted user
12:16 09.07.2016.

nedojebane babe

VL
Avatar Klodi
Klodi
12:44 09.07.2016.

licemjeri

VL
AM
Axis Mundi
12:56 09.07.2016.

ovi opet jašu...eklatantan primjer neiskorištene (seksualne) energije ili iskorištene na potpuno besmislen način.

VL
BR
brodludjaka
13:51 09.07.2016.

Ako jedna Hrvatska lutrija mijenja svoj način reklame zbog nekakve male udrugice u kojoj sjede frustrirani Hrvatići, onda je problem u Hrvatskoj lutriji. Najgore je kada inteligencija zastane i ustupi mjesto onima koji pameti nemaju. Upravo zato nam zemlja izgleda ovako žalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.