Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio bitku

Nakon brutalnog napada preminuo istaknuti član srpske zajednice

Foto: Facebook/Vijeće srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije
1/2
10.06.2019.
u 13:07

Radoje Petković, potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski poduzetnik, zadnjih je nekoliko tjedana bio u komi u KBC-u Rijeka, a loše prognoze su se obistinile.

Radoje Petković, istaknuti član srpske zajednice koji je brutalno pretučen 24. travnja ispred jednog kafića u Viškovu, preminuo je od posljedica ozljeda koje je zadobio u napadu, objavljeno je na Facebook stranici Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Riječka policija kao napadača je identificirala Iliju Glavića (48), kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci sumnjiči za kazneno djelo nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda. Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Foto: Facebook/Vijeće srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije

Petković, potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski poduzetnik, zadnjih je nekoliko tjedana bio u komi u KBC-u Rijeka, a loše prognoze su se obistinile.

Podsjetimo, Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao. Na snimkama nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svijest i pao na tlo. Pripadnici srpske zajednice zgroženi su napadom na sunarodnjaka koji je bio izuzetno aktivan.
 

Ključne riječi

Komentara 115

DR
Drmiha
13:23 10.06.2019.

Nisko da nemože biti niže, srami te se novinari. Zašto ne napišete u naslovu srbin ubio hrvatskog poduzetnika, što je isto točno jet koliko ja znam i ovaj drugi je srbske nacionalnosti?! Ali ne, bitno je dizati tenzije i pisati da se ljudi što je moguće više zakače na članak i prepiru. U svakom slučaju obitelji iskrena sućut a nadam se da čitatelji neće nasjesti na još jednu manipulaciju i da su svjesni da se ovdje ne radi niti o kakvom incidentu na nacionalnoj osnovi, nego da je posrijedi obična poslovna prepirka koja je završila sa tragičnim epilogom.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:13 10.06.2019.

Srečom pa je multi-kulti Rijeka mjesto događaja inače bi već naši znani antife (Josipović, Mesić, Pusić....) iskočili iz zaborava 😆

MI
Mimizo
14:30 10.06.2019.

bitno je da je novinarčić napisao da je bilo na nacionalnoj osnovi a kada dalje čitaš vidiš da je i napadač srbin .užas od novinarstva i takve novinare treba sankcionirati jer šire tako govor mržnje i netrpeljivost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije