Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SYDNEY

Nakon 7 sati okončana talačka kriza, napadač se upucao

talačka kriza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
07.03.2016.
u 07:45

Prethodno je u toj zgradi došlo do pucnjave u kojoj su upucana trojica

Talačka kriza u Sydneyu koja je trajala sedam sati okončana je danas smrću naoružanog muškarca, javljaju australski mediji.

Kako piše Daily Telegraph, informacije s terena ukazuju na to da se muškarac sam upucao. Nekoliko trenutaka prije toga troje taoca pušteno je iz zgrade.

Prethodno je u toj zgradi u predgrađu Ingleburn došlo do pucnjave u kojoj su upucana trojica, od kojih je jedan, 43-godišnjak, preminuo na mjestu događaja, a ostala dvojica prebačena su u bolnicu. Daily Telegraph doznaje da su žrtve pucnjave braća, a ubijeni je Michael Bassal.

Jedan muškarac uhićen je tijekom krize zbog ometanja istrage.

>> Završila talačka kriza kod Pariza, spašeno 18 ljudi, napadači pobjegli

Komentara 3

DU
Deleted user
08:41 07.03.2016.

Gospo'n Arežina Boki, kaj vam to znači upucati se? Kakvu to, vjerojatno nesvjesno, širite "regionštinu" po hrvatskim novinama?! Zar niste nikad čuli za pojam i izraz ustrijeliti se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije