Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNA ŽENA EUROPSKE UNIJE
Povratak na članak

Nakon 16 godina odlazi "vječna" kancelarka Merkel, otkrila čemu se veseli u mirovini

Njene pristalice kažu da je pružala stabilno, pragmatično vodstvo u brojim krizama kao umjerena osoba sa sposobnošću okupljanja i ujedinjenja.

Komentari 11

ZI
zimerman
09:58 24.09.2021.

Ući će u povijest kao žena koja je islamizirala Europu i sa samim tim zagorčavala život sljedećim generacijama

VL
IK
Ikonoklast
09:05 24.09.2021.

Svi zlocini koje milijuni bliskoistocnih migranata pocine u Europi i koje ce pociniti u buducnosti na njezinim su rukama. Mozemo joj zahvaliti sto je dovela nesigurnost i teror u europske ulice. To je njeno glavno nasljeđe. Sad moze uzivati u u mirovini u svojoj vili okruzena tjelohraniteljima, kamerama i zidovima, potpuno sigurna, a europljani na ulicama...valjda cete biti ok.

VL
Avatar Oneill
Oneill
08:55 24.09.2021.

Žena koja je uništila svoju Državu a meni je netreba kao Hrvata

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:13 24.09.2021.

Angela Merkel sve je fobro radila osim sto je pustila masu migranata u svoju zemlju. One zemlje koje su bombardirale i ostavile pustos moraju izgradit porusrne zemlje i primiti migrante. ..Angela je zavrsila Djeverni Tok plinovod skups sa Vladimirom ii ona ce imat plin. Ovdje u Moskvi otvorila je s Vladimiron bocu sampanjca proslavili Sjeverni tok..A o kokj su bili protiv sjevernog toka poceli su kopat ugaljj plina nema....U engleskoj police poluprazne.Nek uzimaju Americki iz skrljaka.Biden je pozva u Njujork Angela rekla cuss idem sa muzem u garten. Sto znaci otkaci.

VL
SI
sisavac
08:29 24.09.2021.

kad mladi aktivisti budu jednom došli na vlast, budu mogli provoditi svoje ideje o 'klimi', pa budu osjetili odgovornost za ono što budu napravili, i kaznu birača koji budu lošije prošli u tim promjenama. kao i svaka druga politička struja, i oni će dobiti priliku. lako je zagovarati čisti okoliš, zdravu hranu, mir, tišinu, dok ti je trbuh i račun u banci pun, kad si svako malo priuštiš hedonizam, turizam, ali kad nemaš za platiti račune, djeci odjeću i obuću, kad kasniš sa stanarinom, jer ti je firma u kojoj si radio propala, zatvorena zbog političkih odluka, a ti nisi mladić koji može raditi u novim tehnologijama, koje ni ne trebaju čovjeka, e onda kreće promjena servisa. svi mladi imamo lijepe ideje o boljem svijetu, al kako starimo se mijenjamo i mi, kao mladi bi hodali sve posvud, gazili sve što vidimo, a kad ostarimo najednom mi ne bi pustili nikog da šeće našom šumom, livadom, jer je to naše, nije javno. današnja mladež uživa u blagodatima za koje se radilo, crnčilo, sve na račun jeftine energije, iz fosilnih goriva. kad budu danas mladi počeli raditi, zarađivati, onda budu vidjeli da cijenu robe, usluge, čini jedna košara troškova, u kojima je energija izuzetno bitna, jer je u svakoj stavci, od prijevoza, izrade, svega. uračunajte vi cijenu proizvoda kojeg ćete proizvesti zelenom energijom, u kojoj u ni jednom dijelu ne bude nafte, plina. znači, iskopaj mi rudu električnim bagerom, prevezi el kamionom na preradu koja je na struju, to upakiraj u nešto što nije iz nafte

VL
BA
Barun007
04:33 25.09.2021.

Nisam ni očekivao niti jedan pozitivni komentar. Tipični Hrvati samo da je popljuvati. Za sve vas koji ne znate povijest ovo je kraj jedne ere stabilnosti Evrope. Nakon Angele uskoro odlazi Putin kakav god je, ako znate imalo povijest nakon Jelcinja Rusi su bili gladi. Kakav god diktator bio izvukao ih je iz gladi. Ne branim Putina on je tiranin ali bio je koliko tolika protu teža prljavim korumpiranim amerima. I s njim se moglo dogovoriti. EU pada na koljenja nakon njenog odlaska. Emmanuel Macron se trudi biti Pit bull EU ali nema povjerenje niti svoje nacije, a nitko dalje ga ne smatra ozbiljno. Niste ni svjesni kakva ne stabilnost nam dolazi. Ameri su svojim djelima pokazali da su nestabilni i da svoje saveznike ostavljaju na cjedilu ako se ne slažu s njima. Jedino što je EU držalo na okupu je bila Angela. Kada shvatite da je cilj amera da nas razjebu ujedinjenu EU radi lakše kontorle svatiti će te da nam nema spasa. Gubimo glas razuma stare političke svite gospode, kakva god ona bila postojalo je međusobno poštovanje. Ovo sve ostalo postaje Idiocracy. Pljujte po svima ali za koju godinu će te žaliti i za Angleom i za Putinom i Macronom. Živimo u svijetu koji nam nameću Amerikanci. A to je svijet gdje privatan biznis ima ne ograničnu moć, makar ga ratom nametnuli. Novi svjetski poredak kako njima paše na našu štetu.

VL
RA
radijatori
11:19 24.09.2021.

Ajde više...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.