Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj kušnjir

Nakon 1,5 godinu dvojica liječnika optužena zbog greške na operaciji

'kusnjir_nnn_unu_230913'
''
24.09.2013.
u 13:30

Kušnjir: Tužit ću bolnicu za sve boli, dane provedene kod liječnika, izgubljeno vrijeme, ali i jer su mi zbog nemara oduzeli budućnost

Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru trebalo je godinu i pol da podnese optužnicu protiv vukovarskih liječnika odgovornih za pogreške pri operaciji Damira Kušnjira (35).

– Osim što su pogriješili, liječnici su to pokušali i prikriti. Ne samo što su pogriješili pri operaciji i gotovo me učinili invalidom nego su počinjene greške pokušali i prikriti. Kasnije je na operaciji koja je učinjena u KBC Rebro utvrđeno da su vukovarski liječnici napravili grešku – kaže Kušnjir koji je ogorčen zbog sporosti pravosuđa i činjenice da je optužnica podnesena tek 17. lipnja.

Podsjeća da su mu 18. siječnja 2012. liječnici na operaciji oštetili živac lijeve noge. Ponovno je operiran i u KBC Zagreb gdje je i utvrđeno oštećenje živca. Kušnjir i dalje osjeća posljedice, hoda uz pomoć štaka te odlazi na terapije. Ogorčen je na cijeli sustav jer mu je odbijen zahtjev za odlazak u toplice, ali i dodjela invalidnine. Danas je ovisan o pomoći roditelja koji žive od mirovine.

– Mislio sam da će sve to ipak drugačije proći. Nažalost nije, a i država pokazuje svu neosjetljivost. Tužit ću svakako i bolnicu za sve boli, izgubljeno vrijeme, dane provedene kod liječnika, a posebno zato što su mi svojom nemarnošću oduzeli budućnost – zaključio je Kušnjir.

>>Nikad neću hodati kao prije, tužit ću bolnicu za pokušaj prikrivanja

Komentara 1

MC
mj.croatia
17:13 05.11.2013.

ljudi nema sreće dok doktore kriminalce koji nas uništavaju svojim neznanjem i vezicama na fakultetima ne utužimo i ne pozatvaramo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije