Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turudić o izručenju
Povratak na članak

Nakon 1. siječnja Perković je 'u milosti' Županijskog suda u Zagrebu

Državni odvjetnik poziva osobu za koju je izdan uhidbeni nalog, ispita je, pita pristaje li na predaju ili ne pristaje, kazao je Ivan Turudić

Komentari 14

LI
Livi
14:20 19.12.2013.

Da je ovaj covjek neduzan, on bi se rado odazvao njemackom sudu a sadasnja hrvatska vladajuca garnitura se ne bi plasila sta ce on sve kazati i ciji ce iskaz sigurno teretiti i njihove oceve. Zato se i zure sada ukloniti posmrtne ostatke svojih zlocina u Vrgorcu i blizini Otocca. Ovo se mora zabiljeziti i sve ono koji su naredili da bageri ravnaju grobove ovih zrtava trebat ce kazneno odgovarati. Najodgovorniji je ministar toboznjih branitelja. On se nije javljao na upite iz Slobodne Dalmacije. To treba doznati hrvatska javnost. Uzalud mu je sto je policija zabranila pristup i snimanje.

VL
MR
MrkiMedo
14:17 19.12.2013.

Milanovic kaze da je nastupila zastara. Milanovic kaze da je referendum o braku protuustavan. Milanovic kaze da je referendum o cirilici protuustavan.... Pa dokle ce on tako vrsiti pritisak na pravosudje? Gdje su sve te gradjanske udruge koje se javljaju i za mnogo benignije stvari? Sute! Valjda se boje da nece dobiti pare! Obicni placenici!

VL
DA
DAJIDZA
19:10 19.12.2013.

Sta ce Josipovic sa Sasom Perkovic uciniti hoce ga smiti pitati da ga najuri vanka uz njegovo odobrenje! Postali smo cirkus drzava i cirkus narod zbog ovakve vlasti i ostataka komunista!

VL
DU
Deleted user
16:27 19.12.2013.

Obiteljima brutalno likvidiranih hrvatskih emigranata teško je prihvatiti činjenicu da se odgovorni za te likvidacije još uvijek slobodno šeću hrvatskom i da nitko ne reagira!

VL
DA
DAJIDZA
19:08 19.12.2013.

Zupanijski sud ce donijeti odluku o izrucenju a komunista Hrvatin to sprijeciti ! To vec znamo od prosle godine! Pitanje je kolike ce sankcije i ugled u EU i svijetu zbog ovog zlocinca trpiti Hrvatska i narod! Njemacka ce sve ce sve poduzeti da mu sudi jer u njemackoj nema zastare za ubojstvo a i logicno je tako i pravedno !

VL
Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
16:06 19.12.2013.

i danas se šetao jurišićevom...maskiran kapom i zakopčan do grla

VL
DO
domazl
14:57 19.12.2013.

ZM, De bil da bil, on je de Bil klin ton.

VL
Avatar bok
bok
19:51 19.12.2013.

Ako pobjegne u Rusiju ili neku drugu drzavu prijateljicu Jugokomunizma treba hitno Vlada dati ostavku. Znaju EU-ovci da je taj scenarij za ocekivati...

VL
DA
DAJIDZA
19:15 19.12.2013.

Komunista Hrvatin poslije zalbe Nobila zabranjuje izrucenje uz obrazlozenje da je nastupila zastara iako je ona 40 g u Hr ili neka druga smicalica ! Zanimljivo je i to kako je Hrvatina predlozio Josipovic kao jedinog kandidata za predsjednika Vrhovnoghovnog suda Hr ! Mislim da je sve ocito i da ce Njemacka pritisnuti Hrvatsku da ce na kraju pasti vlast!!

VL
Avatar žrtve tuđmanizma
žrtve tuđmanizma
19:24 19.12.2013.

znači od božića do božica od vikenda do vikenda će čekati njemačka na isporučenje perkovića,jer najednostavnije rečeno,perković neće biti najmanje izručen još par godina zbog žalbi prvostupansjkih drugostupanjskih vrhovnih i osnovnih sudova,takooo daaaa od vikenda do vikenda od božića do božića...

VL
Avatar Hr98
Hr98
19:47 19.12.2013.

Tko god da glas za promjenu ustava dao je glas zastiti Perkovica u Hr. Ostaje nam nada da nam nece opet zamagliti sa nekakvim pravnim smicalicama i isporuciti ga, obitelji zrtava dobit ce djelomicnu zadovoljstinu a on pravdu.

VL
RI
Rizlman
20:43 19.12.2013.

Još malo pa sraz divova, konačno ćemo vidjeti tko u Hrvatskoj ima jači utjecaj, UDBA s jedne ili čitava Europska unija s druge strane. Za odgovor na to pitanje očito nećemo morati još dugo čekati. Ionako čekamo već predugo.

VL
DU
Deleted user
09:17 20.12.2013.

meni samo nije jasno da pored toliko nezaposlenih nema nikog tko bi udbasu nabacio vrecu preko glave, strpao ga u gepek, iskrcao ispred njemackog veleposlanstva te pokupio lovu od raspisane nagrade

VL
BI
boli istina
19:57 19.12.2013.

Kao prvo da li smo samostalna drzava i da nam netko odreduje tko ce a tko nece biti izrucen(RH gradjanin).Ako mu se treba suditi pa imamo i mi pravosudje jest klimavo ali ga imamo. Kao drugo ako Perkovicu treba suditi,, to bi trebao "ON" sam sebi sto se priklonio tada HDZ i uvukao u guzicu .Bio je osoba tadasnje SDS i ministarstva sa velikim respektom ,stavom koji su mnogi tadasnji agenti samo mogli zamisliti.Mogao se povuci kao mnogi tadasnjeg sistema i uzivati penziju.Sladje mu je bilo hapsiti kolegu Trazivuka i izmisliti "Labrador" da bi se pokazao kao veliki "domoljub". Sada neka vidi kako je bilo njima '91. Iako mislim da od toga nema nista, ali ako su prodali Gotovinu sa sitnis ,onda se ni Perkovicu ne pise dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.