Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda
Povratak na članak

Nakladnik Indexa mora Liniću isplatiti 30 tisuća kuna s kamatama

Linić je Index tužio zbog serije članaka u kojima je pisano o njegovom navodnom pogodovanju Jadranskom pomorskom servisu za što je primio mito od 27 tisuća dolara na tajni račun u tršćanskoj banci

Komentari 5

MA
maxxxx
04:17 02.08.2015.

index, jel nije njima vlasnica severina?

VL
FI
Fisherman
10:33 01.08.2015.

Pa kad je covjek vec dobio mito u Eurima onda je red da dobije nesto novaca i u kunama bar da ima za gorivo do Trsta.To je pravda na komunisticki nacin.

VL
Avatar ARENA
ARENA
19:06 31.07.2015.

Hahaha, ....ja se samo sjećam da je imenovani izjavio kako je osobno provjerio dali ima ovoren račun u Trstu....javno...na tv-u....:)))

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:51 31.07.2015.

to je tuđmanova obećana švicarska. fimi medije se šeću uokolo a novinari plaćaju kazne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.