Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET/CT uređaj
Povratak na članak

Dario Nakić: 'Nama nikakvih novih produženja lista čekanja'

Nakić kaže da ugovor s Medikolom o pretragama PET/CT-om ostaje isti za pacijente u Splitu, Rijeci i Osijeku, no usluge Medikolova PET/CT-a, koji se nalazi u sklopu KBC-a Sestre milosrdnice, zasad nisu potrebne jer se želi maksimalno iskoristiti uređaj koji je na Rebru, a kupila ga je država

Komentari 3

GO
gordanales9
16:16 01.06.2016.

Istinita je tvrdnja KUZ-a.U 12.mj.2015.god.imala sam embolizaciju aneurizme na Rebru te njihovom internom uputnicom naručena na MR tek 2017.god.,a trebala sam ga obaviti 3 mj.nakon zahvata.Isto tako njihova lijećnica je odbila me primiti i ignorirala me kada sam joj ukazivala da imam tegobe te sam radi njezinog nemara dobila potom i moždani udar.Zdravstvo nam je KOMA!

VL
ME
mehokodro
11:48 07.06.2016.

"djecu onkološke bolesnike nedostupni pregledi PET/CT-om u anesteziji, Nakić odgovora kako nema nikakvih saznanja o tome." Pa provjeri sa predstojnikom klinike na KBC i javi novinaru do objavljivanja članka da li je to istina ili nije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.