Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utegom u glavu
Povratak na članak

Najviše su se družili, a Matanić mu je čak bio trener

Istražitelji još pokušavaju spojiti mozaik – zašto je Šišanović napao Matanića i udario ga utegom u glavu u dvorištu zatvora

Komentari 5

DU
Deleted user
01:15 21.03.2015.

to ga je Macola potegnul samo ne vupaju napisat...kkkk

VL
JA
japanokinez
05:19 21.03.2015.

Toliko prozirno pa dogovorili su da ga mazne po glavi lako bi ovaj završio u bolnici i otamo pobjegao. To sto ga je mozda malo jače zveknuo ma tko moze tocno odrediti jačinu udarca u glavu sa željezom?

VL
JA
jamanuša
11:22 22.03.2015.

nije mi jasno da je nepoznat naručitelj a počinitelji pod kontrolom i osuđeni, možda će tako ostati nepoznat dok ne ode na oni svijet ako ikad umre kao što je rekao njegov idol i ideolog.

VL
IB
ivan.biljan68
15:11 23.03.2015.

Vino pamet vraća,a priroda nikada,moje su riječi,a ovoj dvojici bena neće pamet vratiti nijedna operacija,ma tko ju izveo.Pravi je monstrum ubiti,mladog i perspektivnog čovjeka,pa makar i po tuđem nagovoru.Njih je šteta držati u zatvoru--jeftiniji je -Akvarij.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.