Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATI GA LOŠA SREĆA

Najveći pehist na svijetu? Ugrizao ga morski pas, udario grom...

jackson na računalu
Foto: Reuters
1/2
07.08.2013.
u 10:28

Erika Norrieja na Bahamima je napao morski pas, no uspio je preživjeti, kao i mnogo puta do sada

Erik Norrie iz Floride mogao bi biti najveći pehist na svijetu. Nedavno je preživio napad morskog psa, a prije toga i udar groma, ugriz čegrtuše i napad majmuna, piše Fox Tamba Bay.

Norrie je izgubio dio noge nakon što ga je ugrizao morski pas tijekom ribolova kod otoka Abaco na Bahamima, i to pred suprugom Spryng, dvoje djece i puncem. Izgledi da vas napadne morski pas su 1:11,5 milijuna, a izgledi da vas udari grom u SAD-u su oko 1:280.000.

Norrie je unatoč svojim čestim nesrećama i dalje optimističan, a činjenicu da je još uvijek živ duguje, tvrdi, svojoj snažnoj vjeri u Boga. Vjeruje da je sve ovo dio njegova puta te da će nešto veliko proizaći iz svega toga.

– Divim se njegovoj snazi. Tako je jak. Stvarno mi je drago što ga imam – rekla je Spryng Norrie.

>> Upecao morskog psa i 45 minuta ga za rep vukao iz vode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije