Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje
Povratak na članak

Najveći europski glodavci počeli smetati poljoprivrednicima

- Navodno postoji mogućnost sufinanciranja postavljanja električnih ograda, tzv. električnih pastira koji bi odvraćali dabrove od odlaska na oranice - kaže M. Rašan

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
19:11 16.05.2011.

ako ćemo ograđivati svaku parcelu radi ovih novodovedenih životinja, onda ćemo daleko dogurati. javit će se lovci, kojima smetaju ograde, kao i njihovoj omiljenoj poslastici divljači, raznim srnama, jelenima... ne kužim otkud nekome pravo da nazad uvodi životinju koja tu više nije autohtona? shvaćam da je riječ o \'projektima\' gdje je lako uzeti paru, ali ljudi moji, ja koji volim životinje, da mi ovakav krmak dođe, i počne raditi štetu, bilo da mi uništava johu, bilo nešto na polju, njega bi noć pojela, bez puno priče.. ako smo ovako krenuli, hoćemo li napučiti našu okudnu zemlju govedima ,pa nek lutaju po livadam i oranicama? zašto ne bi vratili vuka, medvjeda? mislim, ajmo sve što smo nekad istrijebili vratiti. ali onda idemo se i mi vratiti otkud smo došli! bijela i crvena hrvatsko, eto tvoje djece nazad kod tebe! :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.