Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irak
Povratak na članak

Najveći boj od oslobođenja Berlina 1945.: Mosul – 11 pitanja i odgovora o majci svih bitaka

Većina džihadista i civila povući će se u Raku, sirijsku prijestolnicu kalifata – tamo se očekuje konačni slom Islamske države

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
17:30 19.10.2016.

baš je fora čitati zapadnu 'štampu'. u alepu regularna vojska je agresor, ubijaju se civili, rusi su ratni zločinci. u iraku, u mosulu, iračka regularna vojska je osloboditelj, amerikanci su moralni pobjednici, milosrdni... gadni su ti rusi, nemaju oni bombembe koje selektivno ubijaju samo naoružane teroriste, njihove bombe ubijaju uglavnom djecu i doktore. američke pak s druge strane isključivo pogađaju teroriste. oslobođenje berlina? baš sam se nasmijao. do dana današnjega nisam bio svjestan da su u stvari nijemci berlin okupirali... isto mi je čudno glorificiranje iskrcavanja u normandiji, kad je rat skoro pa bio gorov, 4/5 njemačke vojske se jedva držalo na istočnom frontu, gdje su ih rusi ko pšenicu jeli nakon svih onih njihovih zločina. amerikance, tj. 'saveznike', je dočekala desetkovana armija demoraliziranih nijemaca, uglavnom dječačkih odreda, sa nešto malo jakih snaga. znao je hitler, ipak tolko nije bio lud, da se amerima nije ništa zamjerio niti nad njima zločine počinio ko nad rusima, pa da mu ovi neće ništa. ajmo sjediti i uživati u oslobađanju mosula, gdje nema civilnih žrtva,a gdje ne ginu žene i djeca, starci, gdje se ne razaraju bolnice i škole. totalno drugačije od onog u alepu, gdje je službena vojska agresor. i radi ratne zločine. djecu, žene, starce, doktore... strašno. a ovi, milosrdni, 2 godine pripremaju akciju... kao da trebaju ishoditi građevinsku dozvolu na nekom od naših ureda.

VL
DU
dukidudoje
16:05 19.10.2016.

a meni se cini hassanem kao najveci i otvoreni pocetak 3 s.rata..i kao onaj rat farona protiv mojsijske zajednice..hassane koja ti ova prica po redu i dokle si stigao sa tvojim prijateljima izlamistima irana, nije bas lako ni tebi ,jerer se tomahawci bacaju i jemenu, a spremaju se i za siriju gde ce ceka rusko-americko sukobljavanje..a ni suniti se ne slazu sa tvojim pricama o iraku i siriji

VL
DU
dukidudoje
16:06 19.10.2016.

hassane ovo mirise na 3 s.r. i faraon je bio optimista

VL
AA
aabbcc
13:23 19.10.2016.

...od oslobođenja Berlina 1945.:hahahaa, i Berlin su bili okupirali Njemci .

VL
UN
unbekant
07:11 20.10.2016.

Berlin okupiran od strane Njemacke vojske,Sirija okupirana od od Sirijske vojske,Irak okupirala Iracka vojske,hehehhehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.