Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK PROMJENE?
Povratak na članak

Najveći američki lobi za oružja prvi put pozvao na strože propise

Nacionalno udruženje za vatreno oružje reagiralo je nakon napada u Las Vegasu i najavljuju kako će se založiti dodatni i stroži nadzor oružja.

Komentari 13

RO
robertbruckner
08:05 06.10.2017.

Da ovaj nije ratovao sa srbima???????

VL
AA
aabbcc
09:55 06.10.2017.

Roba je da se proda i dobro zaradi a to sto gine i u Americi od njihovog oruzja je sitno .

VL
MK
mksdk
09:40 06.10.2017.

Slažem se da treba postrođiti propise. Zabraniti svim muslimanima, crncima i ostalim antiamerima kupovanje oružje. Odnosno, omogućiti samo kupovinu bijelim američkim patriotima koji sigurno neće nikoga napadati poput ovih divljaka i zločinaca koji pucju po uglavnom Trumpovim pristašama.

VL
DU
Deleted user
08:04 06.10.2017.

Naravno da oružje treba, ako imaš susjeda, među, susjedov pas po noći laje, jehovini svjedoci te maltretiraju, a dobro dođe i u prometu kad si u žurbi.

VL
DU
Deleted user
22:36 05.10.2017.

Filozofija ovih koji vole oružje, prvi amadman nam daj pravo na posjedovanje oružja. Umjesto da se zalažu za besplatno školovanje i besplatnu medicinski pomoć oni se zalažu da mogu ubijati. Takvu kulturu nasilja implementiraju cijelom svijetu kroz svoju politiku lažne demokracije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.