Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVJEŽENJE POLITIČKE SCENE
Povratak na članak

Stranke u Sabor šalju nova lica: Tko su ljudi koje bismo uskoro mogli gledati u parlamentu

Na HDZ-ovim listama mladi ministarski kadar, SDP se oslanja na gradonačelnike koji su se dokazali, Škorina uzdanica i “doktorica sreće”.

Komentari 5

MM
Mirko_Motika
00:09 22.05.2020.

i opet će most upropastiti priliku da se stvori desna vlada. svugdje će biti na granici izbornog praga i njihovi mandati će otići hdzsdpu koje toliko preziru. ne znam zapravo šta sva ta nova lica žele na listi mosta kad je most rekao da ne žele nikakvu koaliciju a time ne žele ni vlast. znači unaprijed su odlučili da su oporba

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:19 22.05.2020.

Stranke u Sabor šalju nova lica ali i uz njih ostaju prave hrvatske navike, balkanska kultura i cirkusantska domoljubna natura.

VL
NB
nikola.boromisa11
17:13 28.05.2020.

Nova lica, koja smijurija! neki su toliko u politici da niti ne znaju za civilni život.

VL
Avatar SarahER98
SarahER98
02:52 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.