Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ulov' kakav se ne pamti

Najveća zapljena u Dubrovniku u zadnjih 20 godina: Pas nanjušio kokain vrijedan 17 mil kuna

Kokain
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/4
27.06.2020.
u 11:58

Radilo se o ukupno 21 paketu droge  u kojem je bilo oko 25 kilograma kokaina

Kokain vrijedan 17 milijuna kuna  zaplijenjen je 26. lipnja kod Dubrovnika, priopćila je PU dubrovačka. Droga, a radilo se o gotovo 25 kilograma kokaina, otkrivena je tijekom  redovne akcije pojačanog nadzora osoba, vozila i robe koju su policajci provodili u suradnji s Carinom. Kokain je nađen u pograničnom području grada Ploča, u vozilu 49-godišnjeg talijanskog državljanina.

Kako je priopćeno iz policije, spomenuto vozilo zaustavljeno je na državnoj cesti D-8, oko 11 sati. Da vozač nešto skriva, postalo je jasno kada je pas za detekciju droga, koji je korišten u pregledu  vozila, reagirao. Tada je zatražen sudski nalog za pregled vozila , a da policijski pas ima dobar njuh, pokazalo se nakon što je kokain nađen skriven  unutar vozila. Radilo se o ukupno 21 paketu droge  u kojem je bilo oko 25 kilograma kokaina. Iz PU dubrovačke kažu da zaplijenjena droga vrijedi oko 17 milijuna kuna te da je  riječ o najvećoj zaplijeni kokaina na njihovom području u zadnjih 20 godina.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 49-godišnji talijanski državljanin uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, nakon čega će biti priveden sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
13:11 27.06.2020.

I redovito vu predizborne cajte ?!

DR
Draš
12:33 27.06.2020.

Ovo se može gledati i u negativnom svjetlu,zapljena kokaina je razlog više povrh virusa da bogata klijentela ovo ljeto propusti posjeti Dubrovnik jer će im ova racija osiromašiti ponudu na jahtama i smještaju sa 5 zvjezdica.....

ND
Necijepljeni degenerik
12:25 27.06.2020.

Pas bi trebao preuzeti stožer od ovih hadezeovskih "stručnjaka".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije