Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTANAK OSOBA U HRVATSKOJ

Najveća potraga bila je za Antonijom Bilić: Tijelo su našli za godinu i pol dana

10.01.2022.
u 13:03

U Hrvatskoj je u 23 godine nestalo 24 tisuće ljudi. Najviše prijava nestalih osoba, oko 70 posto, odnosi se na nestale u Domovinskom ratu

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:28 10.01.2022.

Tijelo su našli za godinu i pol dana i to tek,kad su Paravinju inspektori nabubali u BL.Onda se javio naš kulturni naivni inspektor,da će kao on završiti istragu,pa je Paravinja od njega napravio malog majmunka. Na kraju su ipak uspjeli pronaći tijelo,ondje gdje su rekli inspektori iz BL.Pozdrav inspektorima iz BL.

TO
tomotomo
13:49 10.01.2022.

Hrvatska pilicija je, po signalu Paranjinog mobitela, vidjela gdje se on kretao unutrag nekoliko dana, a ova srpska taj podatak ne želi provjeriti ili nešto taji.

Avatar Cohen
Cohen
14:50 10.01.2022.

Ovu je temu trebalo obraditi ranije jer su se u slučaju M.P, javila pitanja zašto ovolika pažnja medija. Naslov sadrži potencijal, ali nije dao ništa na tu temu. Niti u ovom slučaju, niti u slučaju Antonije Bilić. koji je imaoo i veliku pažnju istražitelja. Članak ne približava javnosti ni protokol policije u slučajevima nestanka osobe (pr. koliko vremena mora proći od prve prijave do trenutka objave nestanka i početka potrage zbog mogućnosti da se osoba u međuvremenu sama vrati ili seutvrdi da je završila u bolnici). Velika većina medija (svi osim jednog, u jednom članku s navodom oca nestale, zlostavljane i ubijene 15-godišnje Tijane....., Igora...., da su prijatelji prijavili M. nestanak u 10h ujutro 31.12. ) je proteklih dana zanemarila ovu činjenicu, da postoje dvije vremenske točke- dva kontakta prijavitelja nestanka i policije. Mediji su unisono objavljivali da su Matejevi prijatelji prijavili njegov nestanak tek u 18h 31.12. Tako su M. prijatelji bili danima izloženi nesmiljenom linču komentatora, ali i aljkavih, površnih novinara, pa čak i naših kriminalista koji su osuđivali !"kasnu prijavu", a ne kasni početak potrage. Pametno čine da ne razgovaraju s medijima. Rekli su kome su trebali. Znatiželja javnosti je poprimila bolesne razmjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?