Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI JUBILEJ KLINIKE SVJETLOST
Povratak na članak

Najveća oftalmološka klinika u regiji proslavila dva desetljeća uspješnoga rada

Okupljene je prigodnim govorom pozdravila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović istaknuvši kako je Klinika Svjetlost izvrstan primjer uspjeha temeljenog na hrvatskom znanju, radu, sposobnostima i upornosti

Komentari 4

WE
weAreCro
15:00 24.02.2018.

Koju regiju??? Koje drzave su u toj vasoj regiji??? Izrazavajte se jasno , ako mislite na bivsu jugu onda to jasno napisite, ako mislite opcenito na balkanski poluotok onda to jasno napisite.Dovodite citatelje u zabludu, meni je regija Hrvatske EUU zona t.j EU drzave koje okrizuju Hrvatsku a to su Italija, Austrija, Slovenija, Madarska.

VL
BA
bakulušić
15:00 24.02.2018.

U regiji, U Regionu. na Balkanu, na našim prostorima...neki zbilja ne mogu bez Jugoslavije!!!

VL
DI
Direkt
14:29 24.02.2018.

Najveća u regiji a odlazimo u kliniku Sveti vid u Beogradu! Šta oni to rade a da mi ne umjemo

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
16:46 24.02.2018.

Jeli bio i Hebrang,ipak je on bio ministar zdravstva za vrijeme Domovinskog rata?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.