Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sakralni objekti
Povratak na članak

Najstarija hrvatska džamija pod vodom

Voda je u džamiji bila viša od tri metra, preplavila je Islamski kulturni centar i vrijednu imamovu zbirku s više od 3000 knjiga

Komentari 3

19
1995josip
16:48 02.06.2014.

Mislim da su to gluposti da je netko krao pjesak iz nasipa , ljudi u Hrvatskim vodama dosta savjesno rade svoj posao ! Prije bi moglo biti da je nekome odgovaralo da baš tamo pukne nasip , jer nizvodno u u srbiji je prijetila katastrofa , pa spominjala se i neka elektrana koja proizvodi za pola srbije el. energiju . Predlažem da drugi puta Hrvatska policija i vojska bolje zaštite granicu na Savi od upada neprijateljskih diverzanata , pa nije Milorad iz RS bezveze išao taj dan na razgovor sa srpskim premijerom !!!!!!

VL
PO
Popokatpetl
16:35 02.06.2014.

Da se samo nije krao pijesak s nasipa i da su samo ovi iz hrvatskih voda izvadili glavu iz dupeta i napravili retencije..da su samo.

VL
Avatar branimtatukriminalca
branimtatukriminalca
16:47 02.06.2014.

drzava treba oko kuca pomoci a za vjerske objekte trazite privatne sponzore, kako je ovo ironicno, drzava sve treba platiti veli hodza, pa jel drzava otvorila pipu da kisa pada i poplave napravila, to valjda radi samo bog ili alah i zasto bog alah to ne popravi??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.