Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni festival

Najslušaniji Bosutski bećari i Cambi, Slavonija band i Bekrije

'24.03.2012., Arena, Varazdin - U varazdinskoj Areni oko 7 tisuca ljubitelja klapskih pjesama uzivalo je u spektaklu koji su priredile dalmatinske klape i pjevaci. Nasupili su klape Campanel, Cambi, S
'Marko Jurinec/PIXSELL'
31.08.2012.
u 23:00

Prema glasovinma urednijka radio postaja najslušanija pjesma za prošlogodišnjeg festivala je "Sada kada došla si" u izvedbi Bosutskih bećara i klape Cambi

Izvođenjem 20 novih pjesanma i proglašenjem tri najslušanije s lanjskog festivala, te koncertom klape Cambi pred više tisuća posjetitelja završena je Večer pjesme i vina 43. Glazbenog festivala 2012. na požeškom Trgu sv. Trojstva.

Prema glasovinma urednijka radio postaja najslušanija pjesma za prošlogodišnjeg festivala je \"Sada kada došla si\" u izvedbi Bosutskih bećara i klape Cambi(autor teksta i glazbe Marko Zeljković i Branimir Jovanovac), slijedi Slavonia band sa skladbom Borisa Đurđevića \"Još jedan dan bez nje\", te požeške Bekrije i Frano Pehar koji su izvodili pjesmu \"Za šaku ljubavi\". Autorima i izvođačima tih skladbi pripale su festivalske nagrade.

Na ovoj drugoj festivalskoj večeri debitirali su mlada Janja iz Vinkovaca, zatim slavonskobrodski političar Ante Prkačin u duetu sa Zoricom Andrijašević Donnom, zadarski Banana band i drugi. Novost je što je dosadašnji pjevač osječke grupe Prva liga ovdje po prvi puta nastupio kao solista jer će tako nastaviti svoju glazbenu karijeru.

Tijekom dana tamburaši Begini iz Jastrebarskog predstavili su video spot za festivalsku pjesmu \"Za moje bivše\", održana je Fišijada, te niz popratnih priredbi, a sa festivala je objavljen trostruki album sa ukupno 52 pjesme. U subotu je završna večer tamburaških pjesama uz izravni prijenos HRT-a od 21 sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije