Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Najslabiji lideri za najizazovnija vremena

U trenutku kada svijetu prijeti kataklizma nuklearnog rata, na čelu SAD-a je čovjek čije ponašanje budi sumnje u njegove mentalne sposobnosti za obnašanje te dužnosti

Komentari 5

TA
tabula
08:31 30.09.2022.

Ako je Putin lud, onda je i svaki američki predsjednik od postanka USA neizlječivi luđak. Tu treba pridružiti i sve kroz povjest poznate europske luđake, kojim nema ni broja. Prisjeti se malo novinaru tko je vodio i gdje se se sve vodili ratovi.

VL
SZ
SZ123
17:52 30.09.2022.

Kakav narod suprotan vođa... Ako je narod letargičan i apolitičan politikom se bave probisvjeti koje intetesira vlastita korist... Uostalom to je isto kao i s djecom, ako ih ostavite van kontrole ode sve nizvodu, ali zar nije tako da svime, npr. Ako nema šefa dulje vrijeme ekipa se ulijeni.... Svaka čast iznimkama kojih ima, ali ne više od 5%.... Uzmite nas za primjer... Mrknu pare na autoputu, ljudi se ne bune, Mrknu pare na Janafu, opet se ne bune, Mrknu pare prvi put u Ini i dalje se ne bune, Mrknu pare drugi put u Ini i dalje nitko ne izlazi na cestu.... Pa što je sad čudno da su u politici lopovi i skorojevići?

VL
ST
Stipan
07:29 30.09.2022.

Politika je mjesto gdje su sve duševne bolesti zakazale sastanak. Tu ne postoji ni jedna uzvišena ideja, I ni jedna pozitivna ličnost.

VL
DL
Dvanaest__legija
11:22 30.09.2022.

Kad se uskoro vrati Trump, ljevičarski novinari će kmečati još više!

VL
AD
adapajnic
11:07 30.09.2022.

Demos+kratos izvitoperilo se u demon +kratos

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.