Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova novinarka u Havani
Povratak na članak

Najpoznatiji kafić i hotel u kojem je Hemingway bio jučer su bili – tihi

Zahvaljujući Fidelu, siromašni Kubanci plaćaju tek pola dolara mjesečno za neograničenu potrošnju plina u kućanstvu

Komentari 3

UN
unbekant
12:10 28.11.2016.

"tokom dana su ostavljani vjenci i fotografija diktatora preminuloga dikatotra" Vrlo ruzno od nasih novinara,Castro je za nas dikator,a za Kubance Ikona,pola dolara placaju neogranicenu potrosnju plina,a kod nas cjela placa ide samo na plin zimi ,zasto je Castro bijojo diktator,zato sto smo mi pudlice zapadnih dikatora,koji manipulisu s nasom drazvom a medijama posebno.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
12:29 28.11.2016.

Hemingway bio tamo jučer?Valjda kad je još do jučer bio živ....

VL
DU
Deleted user
12:24 28.11.2016.

Gadljivo kako s divljenjem i jednostrano pisete o tom diktatoru. Zato i nismo daleko od takvih kao sto su Kuba i Sj. Koreja. Samo sta oni imaju izgovor, jos uvijek su pod cizmom totalitarizma, dok smo mi slobodni vec 25 godina. Samo sto imamo vas koji nas svom silom pokusavate drzati u mentalnoj izolaciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.