Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB o Kandid grupi

"Najnovija zbivanja neodoljivo podsjećaju na aferu u Podravci"

šišljagić
Arhiva VL
21.03.2010.
u 15:39

Šišljagić i Glavaš pozivaju državne institucije da istraže tko su politički mentori sumnjive privatizacije bivšeg Komibnata IPK Osijek

DRINOVCI - Najnovija zbivanja oko Kandit grupe, odnosno problemi osječke šećerane kojoj prijeti čak i zatvaranje te otpuštanje radnika, neodoljivo podsjećaju na kriminalnu aferu u Podravci. Pozivamo nadležne državne institucije da odmah istraže tko su politički mentori sumnjive privatizacije bivšeg Komibnata IPK Osijek te tko su današnji vlasnici osječke šećerane i tvornice čokolada i bombona, odnosno Kandit Premijera i IPK Kandit – stoji to, između ostalog, u priopćenju HDSSB-a kojega potpisuju Vladimir Šišljagić i Branimir Glavaš.

Sada je potpuno jasno, smatraju Glavaš i Šišljagić, da se „iza tzv. radničkog dioničarštva krije grupa pojedinaca koja se, uz pomoć i znanje Vlade RH i njezinog uslužnog servisa za planirane pljačke nacionalne imovine HFP-a, prijevarom domogla vlasništva više stotina milijuna kuna vrijedne imovine bez uloga vlastitih sredstava“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije