Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURA STVARA PROBLEME

Najniža u Hrvatskoj: Jutros je na Biokovu izmjereno -11,8 Celzijevih stupnjeva

biokovo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
29.12.2016.
u 08:45

Zbog jake bure koja puše na Makarskom primorju brzinom od šezdesetak, a na udare i do 80 kilometara na sat kao i nepovoljnih vremenskih prilika na moru, od šest sati u prekidu je trajektni promet na liniji Sumartin – Makarska

U Makarskoj je jutros temperatura u šest sati bila samo četiri Celzijeva stupnja, a na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri temperatura se spustila na minus 11,8 Celzijevih stupnjeva i najniža je ovoga jutra u našoj zemlji.

Zbog jake bure što puše na Makarskom primorju brzinom od šezdesetak, a na udare i do 80 kilometara na sat kao i nepovoljnih vremenskih prilika na moru, od šest sati u prekidu  je trajektni promet na liniji Sumartin – Makarska.

Današnja prognoza

Pretežno sunčano i vjetrovito, osobito na Jadranu, u unutrašnjosti povremeno umjerena i povećana naoblaka, pri čemu ponajprije u gorju mjestimice može pasti malo snijega, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). 

Puhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka, u Dalmaciji na udare i olujna bura i sjeverac. Najviša dnevna temperatura između -1 i 4, na Jadranu od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva. 

>> Čakovec se probudio na -7 stupnjeva, u Bednji bilo -9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije