Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatske liderice
Povratak na članak

Najmoćnije žene Ljerka Puljić i Nevenka Bečić

Sestra Željka Keruma i ove je godine na drugome mjestu zbog dužnosti koje obnaša, no pitanje je što će biti kada uđe u Sabor

Komentari 9

Avatar Aristarh
Aristarh
23:58 08.12.2011.

Svaka čast Kerumovima. Žalosno je da su morali doći iz zabiti Zagore da sređuju stvari u Hrvatskoj, kad ne mogu oni koji su odavno u gradovima ali su sputani komunitičkom ostavštinom.. No krenulo je. Samo da se kako osloboditi ukorijenjene dinastije Perković a i da stari drug Lončar ode kod Markovića jer drugačije ga se ne može istjerati sa Pantovčaka. Mora ga se valjda iznijeti.

VL
HA
handi
00:13 09.12.2011.

Koja je to moć i snaga i koja su to mjerila po kojima se te žene gradiraju. Prva, druga, treča itd. po snazi i nepoznatim, ali i osobnim zaslugama. Lagano je raditi za firme i u firmama, gdje lova i novac pada diretno sneba. Trebaju ove žene na čelu tih firma samo malo jače blebetati i evo ti moći i snage, pa i zasluge. Iskreno nebi želio omalovažavati rad tih žena, jer im sigurno nije lagano, jer su najvjerojatnije angažirane dano-noćno. Da dalje ne komentiram, neka barem od njih dvije postave na mjesto voditelja firme \"Keramika\", iz Orahovice, ili nedao bog da ih je dopalo radno mjesto u firmi \"Kamensko\", pa bi nakon dvije godine rada trebalo njih ocijeniti.. Svaki daljnji klomentar bi po meni bio suvišan.Možda bi poslije njihovog rada od dvije godine radnice također zviždale i plakale gladne, kao što to čine danas.

VL
SE
senjor
00:15 09.12.2011.

Veliki broj novinara ima pileci mozak. Po cemu su ove dvije zene najmocnije u Hrvatskoj? Po tome sto rade u poduzecima koja opstaju na tome da koristeci monopol ne placaju proizvod i rad drugim firmama i cijela privreda drzave je dovedena u bankrot. Svasta.

VL
SE
senjor
00:38 09.12.2011.

Zbogom drzavo.

VL
EU
eurobanana
07:05 09.12.2011.

Dali ovaj komentar . znaci .ove najmocnije zene HR ce drzavu baciti na koljena . ako je vec nisu do sada

VL
SA
santovena
08:12 09.12.2011.

handi, Odličan komentar! Naši ljudi ne razmišljajući, kao i mediji, glorificiraju onog \'ko ne zaslužuje ni pod da se njime obriše. Moja teorija da takve osobe koje se nogama i rukama bore da dođu na ono mjesto, gdje se samomo raspoređuje ono, što drugi stvori svojim rukama i pameću su bolesno ambiciozne ili ljenčine, ili čak neznalice da nešto stvore svojim rukama i pameću.\"To su ove dvije dame\"

VL
PA
panco2
10:18 09.12.2011.

Bravo Handi,pogodio si u srž.

VL
DU
Deleted user
22:52 09.12.2011.

Jadne te \"mocne\" zene Hrvatske u usporedbi sa mocnim zenama Europe. Kak su samo grdo odjevene!

VL
PG
praseca gripa
23:44 09.12.2011.

Ove druge ne znam,ali Nevenka Becic je doista zena sa stavom. Svaka joj cast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.