Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Helsingborg

Najmanje petero ozlijeđenih u pucnjavi u Švedskoj

SWEDEN-STOCKHOLM-TRUCK-ATTACK
Rob Schoenbaum/XinHua/PIXSELL
01.02.2021.
u 23:27

Pozadina incidenta u Helsingborgu i dalje nije poznata

Najmanje petero ljudi ozlijeđeno je u ponedjeljak navečer u pucnjavi u švedskom gradu Helsingborgu. Najmanje troje ozlijeđenih odvedeno je u bolnicu, a još dvoje je i dalje na mjestu pucnjave, objavila je švedska policija. 

Pozadina incidenta u Helsingborgu, drugom najvećem gradu na jugu Švedske nakon Malmöa, i dalje nije poznata, prenosi agencija dpa. 

Skandinavska država vodi borbu protiv kriminalnih bandi koje međusobno ratuju, posebno u velikim gradovima, no još uvijek se ne zna je li ova pucnjava povezana s bandama. 

Bolnica u kojoj su ozlijeđeni čuvaju snage sigurnosti, objavila je policija. 

Ključne riječi

Komentara 5

VO
Volimcrnepite
00:12 02.02.2021.

Ah taj multikulturizam

ZI
zimerman
03:18 02.02.2021.

Pa lijepo su nam ljevičari obećali da će migranti sa sobom donijeti svoju kulturu i raznolikosti i da će sa time obogatiti zapadni svijet .

RE
realisticki
08:41 02.02.2021.

Članak je napisan u svrhu obrane postupaka koje sprovodi hrvatska granična policija. Nisam pristaša priliva migranata u Europu, ali sam pristaša objektivnog izvjestavanja. Prema podacima švedske policije, u uličnoj svađi jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružje a četvorica imaju imaju ozljede nanesene oštrim predmetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije