Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijen napadač

Najmanje dvoje mrtvih u pucnjavi u diskoklubu u Njemačkoj

njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
30.07.2017.
u 10:11

U pucnjavi je ozlijeđeno nekoliko ljudi

Najmanje dvije osobe su poginule, a više njih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se u nedjelju rano ujutro dogodila u diskoklubu u Konstanzu, u njemačkoj saveznoj pokrajini Baden-Wuerttembergu, izvijestila je mjesna policija, ne navodeći okolnosti izgreda.

Jedan od poginulih je i napadač koji je ubijen u razmjeni vatre s policijom. U pucnjavi je ozlijeđeno nekoliko ljudi.

Policija je primila više hitnih poziva u nedjelju ujutro, oko 4.30 sati, no sada više "nema opasnosti", rekao je glasnogovornik policije.

Počinitelj ili počinitelji su sada "neutralizirani", dodaje policija, ne navodeći detalje.

Pucnjava je prouzročila paniku pa su neki posjetitelji istrčali van ili su se sakrili u tom klubu u Konstanzu, na jugu Njemačke, blizu švicarske granice.

Kako navode njemački mediji, policija je na mjesto događaja, koje je u industrijskoj zoni, poslala interventne snage i helikopter.

Policija je pokrenula istragu o incidentu.

Komentara 25

PR
prajdali100
11:08 30.07.2017.

Frau Merkel, Njemacka postaje veoma uzbudljivo mjesto za zivot, zar ne.

PP
pp
11:31 30.07.2017.

Inženjer ili doktor? Nesretno zaljubljen ili psihički rastrojen? Islamist ali nikada džihadist! Sad je migrant. Bogu hvala na našim i svjetskim lijevim medijima koji su učinili pravu stvar prije dvije godine kad su cenzurirali ljude koji su govorili da će se ovo dogoditi. Hvala vam na svemu. Da niste to radili tko zna šta bi se danas događalo...

DE
deda1234
11:11 30.07.2017.

kako mi se svida ova rijec neutraliziran... kao iz sc filmova!😂 Upucali ga kao zeca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije