Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOUBILAČKI NAPAD

Najmanje 61 osoba je poginula, a 125 je ranjenih u Bagdadu

irak
Reuters
17.08.2010.
u 21:17

Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad koji je bio jedan od najkrvavijih ove godine


Bombaš samoubojica ubio je danas najmanje 61, a ranio više od 125 osoba u napadu na centar za vojačenje u Bagdadu, javlja Glas Amerike.

Napad se zbio samo dva tjedna prije propisanog roka za početak povlačenja američkih vojnika iz Iraka. Do sada još nitko nije preuzeo odgovornost za taj napad.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
08:10 18.08.2010.

Trebali bi staviti par slika iz Bagdada prije nego sto su dobili demokraciju.Pa da ljudi vide razliku. Da li se obicnim ljudima popravila kvatiteta zivota? Uzivaju li u zapadnom poimanju svijeta, pravde i mira. Ako ima Boga sudit ce svima pohlepnima kojima je pohlepa i tudje dobro bio jedini razlog za napad.

OB
-obrisani-
21:49 17.08.2010.

\"Do sada nitko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad\" pa ne treba ni preuzimati - za napad su odgovoni amerikanci... dok nije bilo amerikanaca, nije bilo ni napada...

OB
-obrisani-
10:49 18.08.2010.

Iz goreg u gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije