Naslovnica Vijesti Svijet

Najmanje 40 djece poginulo u prevrtanju kamiona u Bangladešu

– Dok su dječaci pjevali i plesali u prikolici, kamion je otklizao s blatnjave ceste i strmoglavio se u kanal – kazali su svjedoci policiji
11. srpnja 2011. u 12:41 2 komentara 2 prikaza
kamion sletio
Foto: Dragutin Šantoši

Najmanje 40 djece poginulo je u prometnoj nesreći u Bangladešu kada je teretni kamion, kojim su se vraćali s nogometnog turnira, sletio u kanal pokraj ceste. U trenutku nesreće, prenosi Guardian, u vozilu je bilo 60 djece u dobi od osam do 12 godina, a broj mrtvih mogao bi uvelike premašiti 40 jer spasioci još nisu uspjeli izvući svu djecu iz potopljenog kamiona.

Ne zna se koliko je djece preživjelo u nesreći koja se dogodila u okrugu Chittagong, 216 kilometara jugoistočno od Dhake.

– Dok su dječaci pjevali i plesali u prikolici, kamion je otklizao s blatnjave ceste i strmoglavio se u kanal – kazali su svjedoci policiji.

Inače, u Bangladešu se teretni kamioni svakodnevno koriste za prijevoz velikih skupina putnika tijekom proslava i festivala, a na mjestu ove stravične nesreće, pokušavajući doznati bilo kakvu informaciju, skupile su se obitelji djece koja su bila na kamionu.

ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    pen, http://www.vecernji.hr/vijesti/vidite-gresku-nasem-clanku-prijavite-nam-je-clanak-309323 tko radi, taj i griješi ;)

  • -obrisani-:

    Strašna tragedija ali dešava se, jadna dijeca, no tragedija ne umanjuje nesposobnost i aljkavost, zar ne? Ili kako to vrlo “plastično“ opisuje mvi/VLM ovim riječima : “Najmanje 40 djece poginulo je u prometnoj nesreći u Bangladešu kada je teretni kamion, ... prikaži još!n, kojim su se vraćali s nogometnog turnira, sletio u kanal pokraj ceste. U trenutku nesreće, prenosi Guardian, u autobusu je bilo 60 djece u dobi od osam do 12 godina“ Ovo je doista i više nego aljkavo, što je to sada? kamion je skliznuo sa ceste i u trenutku klizanja je izmutirao u autobus?