Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE EKSPLOZIJE
Povratak na članak

Krvava Cvjetnica: Pokolj kršćana u Egiptu uoči posjeta pape Franje

Papa Franjo izrazio je "najdublju sućut" svim Egipćanima te poglavaru Koptske crkve koji mu treba biti domaćin u Egiptu 28. i 29. svibnja.

Komentari 26

KU
kurkomali
11:42 09.04.2017.

opet muslimani sire ljubav i toleranciju

VL
Avatar intimus500
intimus500
16:33 09.04.2017.

muslimani u svom pravom svijetlu ... puj!!!

VL
Avatar istina007
istina007
22:22 09.04.2017.

Žao mi je nevine ljude koji su izgubili život u terorističmom napadu. Ja to u potpunosti osudim i neću nikoga da ogovorim po vjersku osnovi jel smatram u čoveku treba gledati osobu a ne naciju i vjeru. Od ove ratnicee islamske države želim samo da poštuju moju vjeru kako i ja poštujem njihovu. U evropi postoje dosta đžamije i kodnas u Vojvodinu postoje đžamija nikad ne bi podržavala ideju da napadnemo njihove crkve jel oni nisu katolici jel svaka crkva je Božija kuća i kao vernik pišfujem jel Bog je jedan. Bila sam i 2009 godine na letovanje u Kusadasi ( turska) i tamo u 13 sati isključili su muziku svuda jel se iz Đžamije čula molitva. Nisam se bunila poštovala sam njihovu veru jel sam bila tamo samo gost turista. U somboru isto žive muslimanske vere jednom ženom i ja se družim.ona pišfuje moju veru ja njegovu važno mi je da nije pokvarena. A nikako mi ne ide u pamet da neke izbeglice u Münchenu počeli se da bune da u školu gde njihove dece treba da ide da na gidovima ima križ jel to njima smeta to njih uvreda i križ je skunuta sa zida i još su izborili u školu posebnu prkstoriju gde se može mole. poeni oni su dpšli tamo treba da poštuju tuđu kulturj jel ovde su oni gosti.

VL
SL
slivnevode
11:22 09.04.2017.

Bože, Isuse Kriste, čuvaj Kršćane diljem svijeta!

VL
IC
ice12
01:47 10.04.2017.

Nevjrojatno koliko islamista daje minuse komentatorima

VL
IC
ice12
03:28 10.04.2017.

Po vijestima ne vidim niti cujem da se oglasavaju svjetski celinci (osim pape) u svezi s ovim zlocinom, a kamoli muslimanski celnici. Ne daj, Boze, da se pojavi kakvi komadic svinjetine oko dzamije odmah se dizu iza svega glasa i osudjuju rasizam kao da je islam neka posebna ugrozena rasa. Mozda je ovo banalna vijest o kojoj je trebalo sutjeti?

VL
PI
pistaljka
02:15 10.04.2017.

Isti zločinci koji upravljaju ratovima širom svijeta, u konačnici, upravljaju i ovakvim zločinima koji imaju svrhu kako bi se društvo podjelilo i istamanilo, dok bi poklonici sotone ubirali plodove sukobljenih strana. Oni ovakve stvari pripremaju godinama, zaluđuju naivne i šalju ih kao žive bombe da ubijaju svoju braću druge vjere, nacije ili drugačijeg političkog uvjerenja. Ima jedan sotona, koji to radi ne stoljećima, nego milenijima, i taj sotona sam sebe naziva "rušiteljem" (destroyers) čovječanstva. On je konačni organizator svih ovih zala koje svijet danas, a i kroz čitavu svoju povijest, ispaštava na svojoj koži. Taj isti sotona dovodi na vlast samo one političare koji su kadri lagati svome narodu, prodati se neprijatelji i uništavati svoj narod, a to upravo ogromna većina svih europskih i uopće zapadnih političara danas jest. On je taj koji vlada financijskim institucijama, skoro svim medijima, koji je odavno preuzeo naše odgojne institucije, koji ruši moral, proglašava dobro zlim i zlo dobrim, koji izvrće prirodne zakone ruglu i ruglo proglašava normalom, koji promovira ubijanje nerođene nevine djece i nadomješta zapadnu kršćansku populaciju imigrantskom islamskom, to je taj isti sotona koji danas ima gotovo sva bogastva svijeta u svojim rukama, koji upravlja drogom, koji propagira seksualnu anarhiju i perverziju, koji će uskoro proglasiti Lucifera pravim bogom.

VL
PV
pvidosavljevic70
11:35 09.04.2017.

Kopti - hriscani pravoslavne vere... Bog da vam dushu oprosti.

VL
DU
Deleted user
08:27 10.04.2017.

Čitam na drugim portalima- ljevičari opravdavaju bombe, kažu da ameri i rusi bombardiraju SIRIJU... pa kakve to veze ima s Egiptom, a tamo Kopte proganjaju već desetljećima?

VL
DU
Deleted user
23:26 09.04.2017.

Kada bi i politicari kao i papa molili za obracenje tih jadnika umisto da bacaju bombe, bilo bi toga manje

VL
FU
furest
23:45 09.04.2017.

hoce li trump sad reagirati isto pa bombadirati krivce za ovaj pokolj krscana ili su mu oni manje vrijedni od muslimana u siriji

VL
DU
Deleted user
11:33 11.04.2017.

Evo to je primjer što muslimani rade sa manjinama.Tako što nam se piše i kod nas ako jednog dana postanemo manjina.

VL
DU
Deleted user
11:42 11.04.2017.

Dobro je zapravo da se i o ovome piše jer se svakodnevno ubija kršćanske manjine u Africi i na bliskom istoku,ali gdje je tu kršćan Trump da ih brani,nigdje.Amerima je ekonomija važnija od bilo kojih kršćana,jer oni davno ne predstavljaju kršćane....

VL
PE
perfa57
09:46 10.04.2017.

Molio bih nevladine udruge da objasne meni neukom, koji mislim da je ovo pokolj kršćana učinjen od strane muslimana, o čemu se ovdje radi.

VL
Avatar Parousia
Parousia
01:05 10.04.2017.

O Boze moj kuda ide ovaj svijet,toliko zla ,oholosti,mrznje,ali mora se ispunit Bozje obecanje prije dolaska nasega Gospodina Krista,neka im se dragi Bog smiluje dusi njihovoj

VL
DU
Deleted user
23:15 10.04.2017.

G. Trump sad ponovno bombardirajte Asada jer je on kriv što je isil ,kojeg vi dobro čuvate,ubio toliko ljudi i djece.Gdje je sad sva ona tuga za ubijenom djecom i njihovim roditeljima.Gadite mi se!

VL
DU
Deleted user
14:18 09.04.2017.

A zar se je zaboravilo tko je vladao prije svih njih,Mubarak.Dok je njega bilo za ubijanja i nemiere se nije znalo.Od kada su ameri donijeli arapsko proljeće samo kaos i ubijanja kršćana,što ste tražili to ste i dobili,podrškom islamista..

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:50 09.04.2017.

Sad cemo narediti Trumpu da bombarda jedan aerodrom regularne Egipatske vojske i optuziti njih za ovaj napad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.