Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SAN

Najljepši dani hrvatskog nogometa: u samostalnoj prodaji specijal Hrvatski san!

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Goran Stanzl/PIXSELL
27.12.2022.
u 16:03

Specijal Hrvatski san potražite na kioscima po cijeni od 29 kn / 3,85 €.

Svijet se još jednom naklonio Hrvatskoj. Sjajan uspjeh naše reprezentacije ponovno nas je ujedinio, nestale su razlike, podijele i razmirice. Hrvatska je postala jedno. Najsportskija nacija postala je globalni fenomen i inspiracija, a ovaj uspjeh i ponos trajno ostaje. Reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom Zlatkom Dalićem  i nekim ''novim dečkima'' čije vrijeme tek dolazi, ujedinjena, ponizna i iznimno talentirana vratila se kući s broncom zlatnog sjaja. Jednostavno, Hrvatska nije bila samo momčad, bila je obitelj.

Nakon bronce na Svjetskom prvenstvu 1998. i srebra 2018. godine, ponovno živimo najljepše dane hrvatskog reprezentativnog nogometa koje smo objedinili u specijalu Hrvatski san koji možete potražiti na kioscima po cijeni od 29 kn / 3,85 €.

Foto: VL
Uz veliku galeriju spektakularnog dočeka brončanih Vatrenih u Zagrebu, specijal je prepun odličnog štiva pa tako donosimo: Kako je Zlatko Dalić stvorio najuspješniju momčad u povijesti hrvatskog nogometa i kako su vatreni ujedinili nogometnu Hrvatsku pobijedivši sve podjele, Društveno-politički komentatori, stručnjaci za marketing i komunikologiju pišu o novoj prilici koju zlatna generacija hrvatskih nogometaša predvođena izbornikom Dalićem i kapetanom Modrićem donose u brendiranju i pozicioniranju države, osjećaju ponosa za Hrvate širom svijeta, Što nam znače vatreni i podvizi u najvažnijem i najpopularnijem sportu na svijetu? Kako se razvijao nogomet u Hrvatskoj? i brojne druge priče koje će vas podsjetiti na sjajna uspjeh naše reprezentacije.

Izbornik Zlatko Dalić rekao je igračima da imaju priliku ući u povijest, oni su to i napravili broncom zlatnog sjaja. Vatreni, hvala vam, Hrvatska je ponosna na vas!

Specijal Hrvatski san potražite na kioscima po cijeni od 29 kn / 3,85 €.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije