Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA OBLJETNICA
Povratak na članak

Najkrvaviji ratni dan: 'Istrčao sam iz kuće i vidio svoju djecu kako leže na cesti'

Mlađi je sin ostao na mjestu mrtav, dok je stariji još nekoliko godina živio u kolicima

Komentari 7

Avatar turskicobane
turskicobane
20:18 03.05.2021.

Obitelj Zec ima godišnje na 10_ke članaka ,neka ima zločin je. Strašan zločin i trebamo ga osudit uvjek iznova.Ali zašto se onda ne da ista ili bar slična važnost ostaloj djeci i žrtvama. Evo za ovaj zločin više od polaa hrvata nezna. Mnogi neznaju koliko je bilo žrtava u domovinskom ratu. Mnogi neznaju osim :Ovčar, Škabrnje za druga teška masovne zločine.

VL
SS
simpatican.simpa
21:42 03.05.2021.

Dobro da ga naše pravosuđe nije osudilo za duševne boli srpskih vojnika kad su bacili 'krmaču' , a možda ga još stignu jer ovim svjedočenjem narušuju ugled srpske manjine i provocira ih. Ukratko SRAMOTA za naše vladare bilo lijeve ili desne da su dozvolili da zločinci, ubojice slobodno šeću.

VL
VA
vapor
21:12 03.05.2021.

Kako napreduje film o ovoj očajnoj tragediji koji snimaju Budisavljevići, Grlići, Hribari i Sljepćčevići i ekipa?

VL
CK
CKI
21:06 03.05.2021.

Nikada, sjećam se niti u pola rata nismo znali svijetu pokazati svoje žrtve zločina a kamoli sada da pokazujemo i pišemo o njima u domaćim medijima. Za to nam nisu krivi Srbi. Ali ipak, žao mi je svih nevinih žrtava ratnih zločina bez obzira na zaraćenu stranu. Bojao bih se Boga govoriti drugačije; da jedne zločine osuđujem a druge podržavam jer su u pitanju ljudi koji su imali svoje živote a koje im je netko naprasno uzeo ni krivima ni dužnima. Kojim pravom?

VL
ZA
zagi101
20:54 03.05.2021.

nema te satisfakcije koja bi vratila ubijenu djecu, to je neizbrisiva bol

VL
LL
lijepa_li si
23:41 03.05.2021.

nema filma, nema kazališne predstave, ni tužnjikavih glasova maje, ace. nema ni osude. nema niti kazne. kao da se nije ni dogodilo. samo tuga, žalost i nepravda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.