Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritične točke

Najkritičnije točke hrvatskih autocesta: Na Demerju i čvoru Bosiljevo 2 najviše udara i uništenih sustava

17.04.2023.
u 14:00

Ublaživači udara element su sigurnosti u kategoriji zaštitnih odbojnih ograda koji prema obliku može biti trapezni, paralelni ili asimetrični, dok se razine zaštite klasificiraju prema naletnim brzinama od 40 km/h do 110 km/h

Komentara 8

BU
burza
17:41 17.04.2023.

Nisu krive ceste nego vozaci

DU
Deleted user
14:38 17.04.2023.

Pretpostavka koja se prirodno nameće jest da se većinom radi o stranim vozačima, koji ne znaju jezik i zemljopis Hrvatske odnosno neki se "predomisle u zadnji čas" jer nisu sigurni što znači Split, Rijeka, o. Rab ili slične cestovne oznake odnosno do suputnik utipka u navigaciju i shvate da su promašili izlaz itd. itd. Uglavnom, cesta prema moru je "svaka čast", ali bi trebalo biti na par jezika i upozorenje o skretanju prema sjevernom odnosno južnom dijelu pa bi možda bilo manje dvojbe među strancima.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:30 17.04.2023.

"A1 u smjeru Dubrovnika"...Nisam znao da u Dubrovniku ima neki autoput, zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije